Viitorul Zalău, în stagiu de pregătire la Alpina Blazna

Viitorul Zalău obişnuia ca la fiecare început de an să efectueze un stagiu de pregătire la Băile 1 Mai, unde existau condiţii bune atât de pregătire, cât şi de recuperare. În acest an, clubul condus de Daniel Sabou a ales o altă locaţie, Alpina Blazna, o staţiune în Bistriţa-Năsăud, având şi aici condiţii bune de pregătire şi recuperare.

„Ne bucurăm de condiţii foarte bune de pregătire. Este foarte important că avem parte şi de zăpadă, iar copiii fac antrenamentele de dimineaţă pe zăpadă. Este o perioadă în care „ne încărcăm bateriile” pentru competiţiile din acest an. Avem şi condiţii de recuperare aici unde suntem cazaţi, fiindcă şi acest aspect este foarte important”, a declarat antrenorul Dan Lucaciu.

100 de copii de la Viitorul Zalău se află în cantonament, stagiul de pregătire începând sâmbătă dimineaţa şi urmând să se încheie vineri după-amiaza. Până la plecarea în cantonament, Viitorul Zalău a susţinut câteva partide amicale cu grupele din cadrul clubului, iar după revenirea din cantonament vor continua jocurile de verificare şi turneele. Cel mai mare turneu din perioada imediat următoare este programat la Reghin, Cupa Municipiului Reghin, un turneu cu foarte multe echipe, la care clubul zălăuan a participat şi în 2022.

Copiii sunt însoţiţi în cantonament de antrenorii Daniel Sabou, Dan Lucaciu şi Viorel Ionaşcu, fiind şase grupe de vârstă.

2 Thoughts to “Viitorul Zalău, în stagiu de pregătire la Alpina Blazna”

  1. […] Viitorul Zalău obişnuia ca la fiecare început de an să efectueze un stagiu de pregătire la Băile 1 Mai, unde existau condiţii bune atât de pregătire, cât şi de recuperare. În acest an, clubul condus de Daniel Sabou a ales o altă locaţie, Alpina Blazna o staţiune în Bistriţa-Năsăud, având şi aici condiţii bune de pregătire şi recuperare. „Ne bucurăm de condiţii foarte bune de pregătire. Este foarte important că avem parte şi de zăpadă, iar copiii fac antrenamentele de dimineaţă pe zăpadă. Este o perioadă în care „ne încărcăm… Citeste mai mult […]

  2. […] Viitorul Zalău obişnuia ca la fiecare început de an să efectueze un stagiu de pregătire la Băile 1 Mai, unde existau condiţii bune atât de pregătire, cât şi de recuperare. În acest an, clubul condus de Daniel Sabou a ales o altă locaţie, Alpina Blazna o staţiune în Bistriţa-Năsăud, având şi aici condiţii bune de pregătire şi recuperare. „Ne bucurăm de condiţii foarte bune de pregătire. Este foarte important că avem parte şi de zăpadă, iar copiii fac antrenamentele de dimineaţă pe zăpadă.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment