Viitorul Zalău face legea în fotbalul juvenil

După o lună de la câştigarea fazei judeţene a „Cupei Hagi”, Viitorul Zalău a reuşit să se claseze pe primul loc şi la finalul fazei judeţene a Campionatului Naţional rezervat juniorilor E (copii născuţi în 2003). Din păcate, şi în această competiţie, numărul echipelor participante a fost extrem de redus, doar trei echipe rămânând în competiţie după ce FC Zalău s-a retras din campionat din cauză că această grupă de vârstă s-a transferat cu antrenor cu tot la un al club de juniori, CS Atletic Zalău.

Adversarele Viitorului au rămas Sportul Şimleu şi CS Randra Şimleu Silvaniei, în faţa cărora, formaţia pregătită Daniel Sabou a înregistrat trei victorii şi o înfrângere. Sportul Şimleu a fost echipa care s-a impus în faţa Viitorului, câştigând cu scorul de 3 – 2. În celelalte trei meciuri, echipa pregătită de Daniel Sabou s-a impus cu 2 – 0 şi cu 7 – 3 împotriva juniorilor de la Randra, iar partida tur cu Sportul Şimleu a fost câştigată cu scorul de 2 – 0.
Începând din acest an, regulamentul prevede ca înainte de faza zonală, echipele clasate pe primul loc la finalul fazelor judeţene să dispute şi o fază interjudeţeană, care să cuprindă două meciuri, tur-retur. Zălăuanii se vor duela în faza interzonală cu Viitorul Cluj, despre care managerul Daniel Sabou spune că are prima şansă la calificarea în faza zonală. „La fel cum s-a întâmplat în campionatul judeţean al Cupei Hagi, şi de această dată, numărul echipelor participante a fost extrem de scăzut, ceea ce ne dezavantajează. Vom întâlni la interzonă Viitorul Cluj, o echipă alcătuită din jucători născuţi în 2003, în timp ce noi avem doar doi fotbalişti născuţi în 2003, ceilalţi fiind mai mici cu un an. Clujul are prima şansă la calificarea în faza următoare, dar vom lupta până la capăt pentru a încerca să facem o surpriză. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru modul în care au evoluat în campionatul judeţean şi pentru faptul că au reuşit să se claseze pe primul loc la final”, a declarat Daniel Sabou.
La nivel naţional au loc 22 de partide inerjudeţene, câştigătoarele urmând să acceadă în faza zonală.
Partida tur dintre Viitorul Zalău şi Viitorul Cluj este programată mâine, de la ora 16, la Cluj-Npoca, iar returul, sâmbătă, de la aceeaşi oră, la Baza Sportivă de la Hereclean.
Lotul echipei Viitorul Zalău: Răzvan Lung, Alex Băbţan – Ştefan Neagotă, Alex Mare, David Kabai, Marco Kabai, Mario Ciurbe, Barbul Chris, Emanuel Săran, Antoniu Ilieş, Dezci Eduard, Raul Toth, Ionuţ Brândea, Alexandru Opriş, Rareş Pătcaş, Artur Goarnă şi Elekeş Sergiu. Antrenor: Daniel Sabou

2 Thoughts to “Viitorul Zalău face legea în fotbalul juvenil”

  1. […] Via: Viitorul Zalău face legea în fotbalul juvenil […]

  2. cizma europei

    batalaule…

Leave a Comment