Viitorul Zalău a jucat semifinala turneului zonal de la Oradea

Campioană judeţeană şi în acest an la categoria juniori E, Viitorul Zalău a reprezentat Sălajul la turneul zonal desfăşurat la Oradea. La nivel naţional au fost organizate şapte turnee zonale, iar juniorii pregătiţi de Daniel Sabou au fost repartizaţi în Zona 7, din care au mai făcut parte Luceafărul Cluj-Napoca, FC Bihor Oradea, LPS Bistriţa, Plimob Sighetu Marmaţiei, CSA Aurul Brad şi Someşul Satu Mare. Viitorul Zalău le-a avut ca adversare în faza grupelor pe FC Bihor Oradea şi Someşul Satu Mare.
După un debut cu stângul, poierzând cu scorul de 0 – 3 în faţa formaţiei gazdă, echipa zălăuană s-a impus cu acelaşi scor în faţa juniorilor de la Someşul Satu Mare. Mario Ciurbe a reuşit o „dublă”, iar pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele Rareş Pătcaş.
Calificată în semifinale de pe poziţia secundă, Viitorul Zalău a întâlnit ocupanta locul întâi din cealaltă grupă, Luceafărul Cluj-Napoca. Juniorii zălăuani au pierdut cu scorul de 2 – 4 în faţa clujenilor, care au şi câştigat turneul zonal de la Oradea, calificându-se în faza semifinală a Campionatului Naţional. Cele două goluri ale Viitorului au fost marcate de Todoruţ Sabou şi Rareş Pătcaş.
„Chiar dacă ne-am oprit în fazele semifinale, pot spune că sunt mulţumit de evoluţia copiilor. Cu mai multă atenţie puteam obţine o clasare mai bună. În semifinale ne-a învins echipa care a şi câştigat turneul”, a declarat antrenorul Daniel Sabou.
Viitorul Zalău: Răzvan Lungu, Alex Băbţan – Artur Goarnă, Ştefan Neagotă, David Kabai, Rareş Pătcaş, Alex Mare, Alex Opriş, Teodor Sabău, Deczi Eduard, Mario Ciurbe, Vlad Silaghi, Ionuţ Brândea, Toth Raul şi Elekes Sergiu. Manager: Daniel Sabou

Leave a Comment