Victorie spectaculoasă pentru SCM Zalău

După victoria la limită obținută săptămâna trecută pe teren propriu, scor 1-0 în fața celor de la Someșul Dej, SCM Zalău a câștigat sâmbătă primele trei puncte și în deplasare. Echipa pregătită de Marius Pașca și Alexandru Pop a învins cu scorul de 4-1 Luceafărul Oradea, după ce la pauză, bihorenii au condus cu 1-0. Zalăul nu a avut o primă repriză foarte reuşită, iar gazdele au deschis scorul la primul şi singurul şut periculos pe spaţiul porţii. Luceafărul a scăpat pe contraatac, iar Nicolae Gunie l-a învins pe portarul Miron cu un şut de la aproximativ 19 metri, trimis direct în vinclu. SCM a avut şansa să restabilească egalitatea în minutul 34, dar Romaric Logon a ajuns prea târziu la o minge ce a trecut prin faţa porţii, după un corner executat bine de Raul Stanciu.

La câteva minute după reluare, antrenorul Paşca a făcut primele modificări, introducându-i în teren pe Istrate, Duma şi Andrei Pop în poartă, iar jocul Zalăului a fost mult mai dinamic în partea secundă. Cristin Jalbă a restabilit egalitatea în minutul 60, înscriind cu capul după o învălmăşeală în careul advers, iar în minutul 75, Mihai Onicaş a dus Zalăul în avantaj, cu un şut din interiorul careului. Jocul se desfăşura numai în jumătatea gazdelor, iar Zalăul ataca în valuri, chiar dacă era deja în avantaj. În primul minut de prelungire, Florin Istrate a adus liniştea în tabăra zălăuană, înscriind un eurogol, printr–un şut trimis din marginea careului exact în vinclul porţii, balonul lovind bara laterală înainte să pătrundă în plasă. Nu acesta a fost scorul final, deoarece Zalăul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă în ultimul minut de prelungiri, după un fault asupra lui Dănuţ Cozma, iar Romaric Logon a înscris fără nicio emoţie.

După succesul de la Oradea, SCM Zalău a acumulat 7 puncte, urcând pe poziţia secundă în Seria a X-a, lider fiind Minaur Baia Mare, cu 9 puncte.

Sportul Şimleu, învinsă a doua oară de Progresul Şomcuta Mare

Cealaltă formație sălăjeană angrenată în Liga a III-a, Sportul Șimleu, a cedat cu 1-4 pe terenul echipei Progresul Șomcuta Mare. Venită după doupă rezultate pozitive, Sportul Şimleu spera să-şi ia revanşa în faţa maramureşenilor, mai ales că a pierdut în faţa acestora şi barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Din păcate, echipa antrenată de George Zima s-a văzut învinsă şi de această dată, chiar la o diferenţă mare de scor. Nici nu a început bine partida că gazdele au deschis scorul prin Pavel Nemeş, în minutul 2. Până la pauză, Şomcuta a mai marcat o dată, prin Roland Lang, în minutul 43, stabilind scorul pauzei. După revenirea de la cabine, tot gazdele au fost cele care au marcat, prin Pavel Nemeş care a reuşit „dubla” în minutul 46. Şimleul a reuşit să reducă din handicap în minutul 71, prin Marius Leitan, dar scorul final l-au stabilit tot gazdele, în minutul 83, Mihai Lazăr.

După eşecul de la Şomcuta Mare, Sportul Şimleu a coborât pe locul 5, cu 4 puncte, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita formaţiei CAO Oradea.

 

 

 

 

4 Thoughts to “Victorie spectaculoasă pentru SCM Zalău”

 1. Anonim

  Vezi Ziman ca norocul nu tine pina in veci trebuie să cunosti domeniul esti o catastrofa cu somcuta ai luat la total 6 vai de capul tau asta e pt copii de care ti-ai bătut joc rusine si tino tot asa

 2. Anonim

  Alo Ziman ăștia va bat la orice oră cu jucători adunați din crisme stie crismaru gurzau

 3. Anonim

  Ziman la adus la echipa pe omul foarfeca urmează omul păianjen si superman ii merge vrajala pe bani noștri

 4. Anonim

  Băi zalău , văvine rându cu somcuta, sinteti voi pe locu 2, echipă de kk, ați demonstrat-o la simleu

Leave a Comment