Victorie muncită pentru SCM Zalău în deplasarea de la Carei

SCM Zalău s-a întrebuințat serios pentru a obține toate cele trei puncte puse în jos în deplasarea Carei, în fața formației locale, Victoria. Partida de sâmbătă, din cadrul rundei cu numărul trei, a fost una echilibrată, chiar dacă adversara zăluanilor a fost o nou-promovată în Liga a III-a. Venită după înfrângerea de pe teren propriu cu Lotus Băile Felix, echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci era obligată să câștige pentru a nu pierde și mai mult teren în cursa pentru prima poziție. Cristian Lupuț s-a văzut nevoit să facă prima schimbare după doar două minute de joc, Amir Jorza părăsind terenul și fiiind transportat la Spitalul Județean din Satu Mare, după o lovitură la nas.  După o primă repriză echilibrată, cu puține ocazii clare la ambele porți, scorul a fost egal, 0 – 0. Partea secundă a fost parcă mai atractivă pentru publicul prezent la meci, printre spectatori fiind și arbitrul internațional FIFA, Istvan Kovacs. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 82, de Mihai Doroftei, introdus în teren în repriza secundă.

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: Lotus Băile Felix – CSM Sighetu Marmației 2 – 1, Minerul Ocna Dej – FC Bihor Oradea 3 – 1, Sportul Șimleu Silvaniei – CSM Satu Mare 0 – 2 și CFR 2 Cluj – Gloria Bistrița Năsăud 1 – 0.

După primele trei etape, SCM Zalău ocupă locul trei în clasament, urmând ca în etapa viitoare, programată sâmbătă, să primească vizita celor de la Minerul Ocna Dej.

foto: Sportul Sătmărean – facebook

2 Thoughts to “Victorie muncită pentru SCM Zalău în deplasarea de la Carei”

  1. […] SCM Zalău s-a întrebuințat serios pentru a obține toate cele trei puncte puse în jos în deplasarea Carei, în fața formației locale, Victoria. Partida de sâmbătă, din cadrul rundei cu numărul trei, a fost una echilibrată, chiar dacă adversara zăluanilor a fost o nou-promovată în Liga a III-a. Venită după înfrângerea de pe teren propriu cu Lotus Băile Felix, echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci era obligată să câștige pentru a nu pierde și mai mult teren în cursa pentru prima poziție.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment