Victorie de trei puncte pentru voleibaliştii zălăuani

Divizia A1 la volei masculin a programat în această săptămână şi o etapă intermediară, runda cu numărul 15, în care SCM Zalău a întâlnit miercuri, pe teren propriu, Ştiinţa Bucureşti. Cu 7 victorii şi 7 înfrângeri în primele 14 etape, zălăuanii au „trecut pe plus” miercuri, bifând al optulea succes al sezonului. A fost o victorie de trei puncte, în trei seturi, cu care formaţia de la poalele Meseşului se menţine pe poziţia a şasea, la cinci puncte avans faţă de ocupanta locului şapte, Unirea Dej.

După un prim set fără istoric, în care zălăuanii s-au impus cu 25 – 10, prima parte a actului secund a fost echilibrată, dar după pragul de 20 nu au mai contat decât zălăuanii, care s-au impus cu 25 – 19. Parţialul trei a fost, din nou, la discreţia SCM-ului, care a câştigat cu 25 – 11, încheind meciul într-o oră şi opt minute.

Cinci aşi a reuşit Zalăul pe parcursul celor trei seturi, în timp ce oaspeţii nu au reuşit nici un as.

Ştiinţa Bucureşti rămâne pe locul 10 după eşecul de la Zalău, cu doar două victorii.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, SCM Zalău va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Constanţa, formaţie aflată pe locul nouă. Meciul este programat la ora 19:30.

Rezultatele complete din etapa a XV-a: Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa 3 – 1, Rapid Bucureşti – Steaua Bucureşti 1 – 3, SCMU Craiova – „U” Cluj 3 – 0, SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti 3 – 0, Unirea Dej – CSM Suceava 3 – 0, CSM Arcada Galaţi – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 – 0.

 

 

One Thought to “Victorie de trei puncte pentru voleibaliştii zălăuani”

  1. […] Divizia A1 la volei masculin a programat în această săptămână şi o etapă intermediară, runda cu numărul 15, în care SCM Zalău a întâlnit miercuri, pe teren propriu, Ştiinţa Bucureşti. Cu 7 victorii şi 7 înfrângeri în primele 14 etape, zălăuanii au „trecut pe plus” miercuri, bifând al optulea succes al sezonului. A fost o victorie de trei puncte, în trei seturi, cu care formaţia de la poalele Meseşului se menţine pe poziţia a şasea, la cinci puncte avans faţă de ocupanta locului şapte, Unirea Dej. După un prim set… Citeste mai mult […]

Leave a Comment