Vicecampioana României, în vizită la Multicom

Pe lângă bugetul aprobat de la Consiliul Local, Volei Municipal Zalău este susţinută şi de o serie de oameni de afaceri care-şi desfăşoară activitatea în Zalău, dar şi în alte zone ale judeţului. Una dintre firmele care susţin activitatea vicecampioanei României este Multicom, care a fost vizitată joi de componenţii echipei, de antrenori şi statistician, în frunte cu directorul executiv al clubului, Marcel Doru Ţârle.
Administratorul firmei, Gavril Iepure, le-a prezentat voleibaliştilor toate sectoarele din cadrul magazinului, începând cu articolele pentru casă şi grădină, continuând cu electrocasnicele şi materialele de construcţii. În final, oaspeţii au fost invitaţi în sala de şedinţe, unde a fost prezentată atât echipa managerială a firmei Multicom, cât şi componenţii echipei de volei.
„Ne bucurăm că reprezentaţi cu cinste acest municipiu şi judeţ şi vă felicităm pentru munca pe care o depuneţi. Suntem mândri că avem o astfel de echipă în urbea Zalăului”, a precizat administratorul Gavril Iepure, care a făcut şi o scurtă prezentare a firmei pe care o conduce.
„Vă mulţumim pentru sprijinul acordat şi sper să avem o colaborare cât mai bună în viitor. Scopul acestei vizite a fost tocmai acela de a ne cunoaşte mai bine, să vadă şi sportivii de unde provin o parte din bani şi cum se munceşte pentru aceşti bani. Ne propunem ca împreună cu dumneavoastră şi cu ceilalţi sponsori care sunt alături de noi, să obţinem performanţe atât pe plan intern, cât şi în cupele europene, aşa cum, de altfel, am şi reuşit în acest an, ajungând până în sferturile de finală ale Cupei CEV”, a afirmat, de cealaltă parte, Marcel Doru Ţârle.
Şi antrenorul Stoyan Stoev a ţinut să mulţumească noului sponsor pentru sprijinul acordat. „Este foarte bine că alături de echipă vin o serie de oameni de afaceri, deoarece noua lege a sportului din România dă voie autorităţilor locale să susţină echipele în proporţie de 90 la sută, iar restul de zece la sută, trebuie să provină din mediul privat. Volei Municipal Zalău este o echipă valoroasă, care vă va face şi dumneavoastră o bună reclamă în viitor. Vom încerca în acest an să câştigăm atât Cupa României, cât şi campionatul”, a declarat tehnicianul bulgar.
Voleibaliştii au primit la final câte un pachet cu o agendă şi un pix inscripţionate cu sigla firmei.

Leave a Comment