Vicecampioana joacă în Capitală

Luni, ora 19, Sala „Dinamo” din Bucureşti
Dinamo Bucureşti – CS Volei Municipal Zalău

O nouă deplasare dificilă pentru Volei Municipal Zalău care va evolua luni seara pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti, într-un meci contând din cadrul etapei a cincea a Diviziei A1. Cu patru victorii din tot atâtea posibilie după primele patru etape, Volei Municipal Zalău îşi doreşte să nu fac paşi greşiţi nici în runda a cincea, chiar dacă formaţia din Capitală a avut un parcurs destul de bun în primele patru runde. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în această vară într-un meci amical programat în cadrul turneului de la Zalău, vicecampioana României impunându-se cu scorul de 3 – 1 în faţa voleibaliştilor bucureşteni.
„Mergem la Dinammo cu gândul doar la victorie şi cred că echipa care va juca foarte bine tactic va câştiga cele trei puncte. Mi-aş dori ca toţi jucătorii să joace la nivel maxim şi să controlăm partida de la început până la sfârşit. Sper să ne întoarcem cu un moral bun pentru meciurile care urmează”, ne-a declarat antrenorul secund al vicecampioanei, Bogdan Nicolae.
Înaintea duelului de luni, Volei Municipal Zalău ocupă poziţia a doua în clasamentul Diviziei A1, cu 11 puncte acumulate, iar Dinamo se situează pe locul patru, cu trei victorii şi o înfrângere.
Partida dintre Dinamo Bucureşti şi Volei Municipal Zalău este programată luni seara, de la ora 19, pe terenul formaţiei din Capitală şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Leave a Comment