Vasile Jula nu va mai antrena FC Zalău

Anunţul a fost făcut miercuri, de către preşedintele Ioan Morar, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie a clubului FC Zalău. Secretos de felul său, conducătorul formaţiei de la poalele Meseşului a precizat că nu poate să facă nicio afirmaţie în acest sens până în data de 14 ianuarie, când este programată reunirea lotului. „Nu declar nimic până în data de 14 ianuarie, când va avea loc reunirea lotului”, a precizat foarte relaxat Ioan Morar, gândindu-se probabil că este conducătorul unui club privat de fotbal, nu al unui club finanţat aproape în totalitate din bani publici şi despre care zălăuanii ar vrea să afle toate informaţiile.

Confirmarea a venit, însă, din partea viceprimarului municipiului Zalău, Daniela Coţa, membru în Consiliul de Administraţie al FC Zalău. „Într-adevăr, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al FC Zalău, domnul Ioan Morar ne-a adus la cunoştinţă faptul că antrenorul Vasile Jula nu mai doreşte să continue activitatea în cadrul clubului. După cum ne-a spus domnul preşedinte Morar, am înţeles că Vasile Jula preferă să-şi îndrepte atenţia spre propria afacere şi consideră că nu mai are timp să antreneze FC Zalău”, ne-a declarat Daniela Coţa.
Cu toate normal ar fi fost ca Vasile Jula să fie prezent la întâlnirea de miercuri, fostul antrenor nu a fost invitat la şedinţa Consiliului de Administraţie, aşa cum nu a fost invitat nici antrenorul Marius Paşca, în momentul în care a fost dat afară de preşedintele Ioan Morar. „Din păcate, nu am putut afla punctul de vedere al domnului Vasile Jula, deoarece, ca de obicei, atunci când se discută despre anumite persoane importante din cadrul clubului, preşedintele omite să le invite la întâlnirile respective”, a mai precizat viceprimarul municipiului Zalău.
Chiar dacă lucrurile nu sunt clarificate încă în totalitate, Paul Georgescu are cele mai mari şanse de a pregăti echipa în returul campionatului alături de secundul Cristian Oros. În acte, Georgescu a fost antrenor principal şi în prima parte a campionatului, dar de pregătirea echipei s-a ocupat Vasile Jula. Acesta a anunţat încă dinaintea sărbătorilor de iarnă că şansele de a continua pe banca echipei zălăuane sunt extrem de reduse, Jula fiind deranjat de faptul că persoanele din conducerea clubului a renunţat la cei mai importanţi jucători.

One Thought to “Vasile Jula nu va mai antrena FC Zalău”

  1. marius cosma

    demisia moraru,du-te la piese auto,ti-ai batut destul joc de oamenii pe care i-ai dat pe rand afara de la fc zalau,iar tu care esti nepriceput in fotbal tot timpul ramai,ia faceti un audit si la fc ca si la volei sa vedeti acolo bani lipsa si facturi umplute cu tot felul,de ce primaria nu se autosesizeaza…pt ca in spatele lui sta marele capalnasiu care-l sustine desi altii au vrut sa-l dea jos…RUSINE CAPALNASIU,RUSINE MORARU,DEMISIA AMANDOI

Leave a Comment