Vasile Jula, nevoit să-şi amâne meciul de retragere

Stadionul Municipal din Zalău urma să găzduiască sâmbătă seara, cu începe de la ora 19, un eveniment special, meciul de retragere din activitatea sportivă a fostului internaţional Vasile Jula.

Cum în acest an se împlinesc zece ani de la promovarea echipei FC Armătura Zalău în Divizia B, partida de fotbal urma să se dispute între componenţii fostei echipe Armătura Zalău şi FC Zalău, unde urma să evolueze Vasile Jula şi invitaţii săi, printre ei actuali jucători ai formaţiei CFR Cluj.
Meciul a fost însă amânat, motivul fiind starea proastă în care se află gazonul de pe Stadionul Municipal. „Gazonul se află în condiţii foarte proaste şi, efectiv mi-e jenă să-mi chem foştii colegi de echipe la un astfel de eveniment şi să jucăm în noroi”, ne-a explicat Vasile Jula motivul amânării partidei de sâmbătă.
Totuşi, pe Stadionul Municipal din Zalău va avea loc sâmbătă Cupa „FC Zalău” la patru categorii de vârstă.
Componenţii fostei echipe Armătura Zalău vor sărbătorii, totuşi, cei zece ani de la promovare, printr-o partidă disputată pe terenul sintetic de la Baza Sportivă „Divino”, programată sâmbătă, la ora 13.

Leave a Comment