Vacanţa s-a încheiat pentru jucătorii de la FC Zalău

Fotbaliştii pregătiţi de Călin Pop şi Cristian Oros îşi vor relua luni după-amiaza pregătirile pentru noul sezon, prima etapă fiind programată în 24 august

Final de vacanţă pentru jucătorii pregătiţi de Călin Pop şi Cristian Oros, care au programată luni după-amiaza, de la ora 18, prima şedinţă de pregătire pentru sezonul 2014 – 2015. La reunirea echipei FC Zalău nu vor fi prezenţi Adrian Marinaş, Cristian Molnar, Daniel Bogman, Paul Chiş, Mihai Gui şi Egdars Portnojs, ultimul fiind singurul stranier din lotul formaţiei zălăuane. Goalkeeper-ul leton a anunţat că i-a expirat contractul cu clubul zălăuan la finalul lunii iunie şi nu este dispus să continue colaborarea cu FC Zalău, motivând că zălăuanii se confruntă cu probleme financiare. În replică, preşedintele Morar a declarat că i-a făcut lui Portnojs o ofertă mai bună decât în sezonul anterior, însă portarul leton a refuzat-o.
Din lotul cu care antrenorii Pop şi Oros vor porni la drum în noul sezon va lipsi şi fundaşul Vlad Lung, unul dintre cei mai importanţi juniori pe care i-a avut FC Zalău în ultimul deceniu. Acesta a ales să plece în străinătate, pentru a fi alături de părinţi, foarte probabil urmând să renunţe la fotbal. Gabriel Ţiriac, un alt jucător care a terminat junioratul la FC Zalău, ar putea lipsi de la reunirea echipei, cu toate că, directorul executiv, Călin Puşcaş, a precizat că jucătorul se află sub contract cu formaţia zălăuană.
Prima competiţie oficială din acest an pentru FC Zalău va fi Cupa României, unde conducerea îşi propune obiective mai îndrăzneţe decât în sezoanele anterioare, când a părăsit competiţia încă din prima fază.

Leave a Comment