Vacanţa a luat sfârşit pentru copiii şi juniorii de la Viitorul Zalău

Vacanţa de vară a durat trei săptămâni pentru copiii şi juniorii de la Clubul Sportiv Viitorul Zalău. Managerul Daniel Sabou a programat luni după-amiază primul antrenament, la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean. „Începem pregătirile pentru cea de-a IX-a ediţie a Cupei Viitorul. Un turneu care a devenit tradiţie şi la care şi în acest an vom aduce nume importante din fotbalul românesc”, ne-a dezvăluit Daniel Sabou.

Printre formaţiile care vor evolua la turneul organizat de clubul Viitorul se numără: Dinamo Bucureşti, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, Universitatea Craiova, CFR Cluj, Universitatea Cluj, Politehnica Timişoara, urmând să fie prezentă şi o Academie de Fotbal din Nyirsuli.
La fel ca în anii anteriori, în deschiderea turneului va avea loc o partidă amicală între prietenii antrenorului Daniel Sabou şi invitaţii speciali, printre care se vor afla foşti fotbalişti de performanţă şi parlamentari.

Starea gazonului de pe Stadionul Municipal dă peste cap calculele

Ediţia din acest an a Cupei „Viitorul” este programată în perioada 19 – 22 august, la cinci categorii de vârstă: 1999, 2000, 2002, 2004 şi 2005.
Pentru prima dată în cei nouă ani de când se organizează acest turneu, clubul manageriat de Daniel Sabou ar putea să nu dispună şi de Stadionul Municipal. Ploile din lunile mai şi iunie, dar mai ales numărul mare de competiţii desfăşurate pe gazonul Stadionului Municipal au făcut ca suprafaţa de joc să se afle într-o stare deplorabilă. Gazonul a fost însămânţat, din nou, în special în zona de pe centru, unde iarba lipsea cu desăvârşire, iar specialiştii spun că, pentru a-şi putea reveni suprafaţa de joc, terenul nu poate fi folosit timp de o lună. În aceste condiţii, managerul clubului Viitorul se vede nevoit să-şi caute un alt teren pentru a putea organiza în condiţii normale cupa din acest an, după ce, la toate celelalte opt ediţii Stadionul Municipal i-a fost pus la dispoziţie.

One Thought to “Vacanţa a luat sfârşit pentru copiii şi juniorii de la Viitorul Zalău”

  1. cu 2002 ma primeste si pe mine dl. sabau?
    scoala de fotbal gica retevoescu din pitesti.

Leave a Comment