Un zălăuan a câştigat ediţia din acest an a concursului de raliuri „Cupa Meseş Cento Group”

Concurenţi din opt localităţi s-au prezentat la ediţia din acest an a concursului de raliuri, „Cupa Meseş Cento Group”, eveniment ce a avut loc sâmbătă, pe Muntele Meseş. Traseul a avut o lungime de 2,8 kilometri, participând juniori, debutanţi şi avansaţi.

Validarea înscrierilor a avut loc vineri după-amiaza, iar evenimentul de sâmbătă a început la ora 7, cu verificarea concurenţilor. Cursa contra cronomentru a început la ora 12:30, urmată de cele două manşe de concurs şi de festivitatea de premiere.

Obişnuit cu trofeele de la ediţiile anterioare, dar şi de la alte concursuri de acest gen desfăşurate în ţară, zălăuanul Szabo Robert şi-a demonstrat încă o dată tenacitatea pe care o are la volan, clasându-se pe primul loc atât la avansaţi, cât şi în clasamentul open cu autoturismul Subaru Impreza. Pilotul zălăuan a parcurs traseul la antrenamentul cronometrat într-un minut, 41 de secunde şi 8 sutimi, manşa I de concurs a parcurs-o într-un minut, 38 de secunde şi 53 de sutimi, iar la manşa a II-a a fost ctronometrat cu 1:38,77.

Szabo Robert a fost urmat pe podium de timişoreanul Vasile Sorin Botez şi clujeanul Alexandru Moldovan, primul cu un Mitsubishi Evolution, iar al doilea cu Subaru WRX.

Cel mai bun junior din concurs a fost sătmăreanul Balog Dominik, cu o Honda Civic, iar la debutanţi s-au remarcat odăreanul Ionuţ Badea, cu Toyota Corolla şi băimăreanul Liviu Moldovan, cu un Peugeot 206.

Evenimentul de la Zalău a fost organizat de de Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s Satu Mare, Sucursala Sălaj din cadrul Automobil Club Român şi ACR Satu Mare.

Leave a Comment