Un nou succes pentru voleibaliştii de la CSS Zalău

Cu o victorie şi o înfrângere în primele două partide susţinute, juniorii I de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău au obţinut duminică al doilea succes din actual sezon al Campionatului Naţional de Volei. Elevii pregătiţi de Dorian Faur au învins cu 3 – 1, în deplasare, LPS Bihorul Oradea.

Având în faţă o echipă cu un an mai tânără, majoritatea bihorenilor fiind născuţi în 2003, spre deosebire de zălăuani care sunt născuţi în 2002, CSS a controlat primele două seturi, în care s-a impus cu 25 – 20 şi 25 – 17. Actul trei le-a revenit gazdelor, pe un fond de relaxare al oaspeţilor, scorul final fiind 25 – 17. Cu un moral bun, bihorenii au sperat să ducă meciul în tie-break. Setul a fost disputat până spre final, când Zalăul s-a desprins la trei lungimi şi s-a impus cu 25 – 22.

„Felicit băieţii pentru victorie şi pentru modul în care s-au dăruit. A fost o victorie scontată până la urmă, având în vedere că adversarii noşti sunt cu un an mai mici decât noi, având doar trei jucători din 2002. Sperăm să continuăm seria victoriilor şi să ajungem la turneul final”, ne-a declarat directorul CSS Zalău, Dorian Faur, care este şi antrenorul acestei grupe.

În primele două jocuri din acest an, CSS Zalău a învins cu 3 – 0 CSS 2 Baia Mare şi a cedat cu 2 – 3 pe teren propriu în faţa celor de la CSS LAPI Dej, formaţie situată pe primul loc.

Etapa viitoare este programată peste două săptămâni, zălăuanii urmând să primească vizita echipei LPS Bistriţa, iar prima etapă din retur, cu CSS 2 Baia Mare, este programată în data de 18 decembrie, toată etapa fiind devansată, având în vedere că 20 decembrie este ultima zi de şcoală din acest an.

CSS Zalău: Victoratos Theodor, Andrei Şamşudan, Andrei Bărbânţă, Sebastian Cordon, Darius Crişan (cpt.), Cristian Pop, Sebastian Hidan. Au mai evoluat: Vlad Vasian, Marius Nemeş. Din lot a mai făcut parte Antonio Ardelean.

Leave a Comment