Un fost poliţist de la Serviciul Rutier, câştigătorul unui turneu de tenis de câmp

Baza de tenis a Primăriei Zalău găzduieşte în aceste zile turneul de tenis de câmp, „Cupa Cronos Impex Zalău”, eveniment organizat în cadrul Circuitului Tenis Partener, director de competiţie fiind Bogdan Cuceu, fost tenismen de performanţă. Turneul este unul de categoria Gold (cu un grad de competivitate ridicat şi cu premii substanţiale) şi se desfăşoară la cinci nivele: 4, 5, 6, 7 şi 8.

La nivelul 4 s-a stabilit deja câştigătorul turneului, acesta fiind Constantin Baidoc, fost poliţist la Serviciul Rutier în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Acesta a reprezentat Clubul Sportiv Terra Kid Zalău, iar în finală a dispus de un alt zălăuan, Sergiu Hidan.

Finala nivelului 5 a fost programată marţi, la ora 15, între Mara Ruzici şi Vlad Mercea, ambii din Zalău. Miercuri sunt programate două finale: la nivelul 5, între Răzvan Ardelean, din Jibou şi Iles Istvan, din Cluj-Napoca. Tot miercuri, Daniel Sitaş în va înfrunta în finala nivelului 7 pe Alin Mercea. Finala nivelului 8 va avea loc doar vineri, între Thomas Florean – fiul lui Cornel Florean (vicecampionul naţional la categoria plus 50 de ani) şi sătmăreanul Andrei Marcus.

Aproximativ 50 de participanţi s-au înscris la acest turneu, dotat cu premii în valoare de 2.500 de lei.

 

Leave a Comment