Un fost jucător al Stelei ar putea ajunge în curtea celor de la SCM Zalău

La scurt timp după ce Federaţia Română de Fotbal a anunţat că sezonul 2019 – 2020 din Liga a III-a de fotbal nu se mai reia, Sport Club Municipal Zalău a început să-şi facă strategia pentru noul sezon competiţional, unul în care se doreşte o clasare pe un loc onorabil.
„Ar fi absurd să discutăm despre evitarea retrogradării şi în sezonul viitor. Ne dorim o clasare între primele locuri, fiindcă Zalăul este un oraş cu tradiţie în fotbal şi cred că oamenii din această zonă merită să vadă un fotbal de calitate pe Stadionul Municipal”, avea să declare în urmă cu puţin timp directorul executiv, Marcel Doru Ţârle.
Conducerea clubului tratează în această perioadă cu mai mulţi fotbalişti, chiar dacă antrenorul Marius Paşca afirma că nu vor mai fi atâtea transferuri ca în perioada de iarnă, iar lotul nu va mai fi atât de numeros. Printre jucătorii pe care clubul zălăuan intenţionează să-i transfere este şi Mihai Onicaş, fost fotbalist la Steaua Bucureşti. Onicaş evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, iar cu formaţia „roş-albastră” a vut un contract pe o perioadă de şase ani, timp în care a activat atât la echipa a doua, cât şi la alte cluburi din România sub formă de împrumut. În vârstă de 30 de ani, jucătorul clujean a mai activat la Politehnica Iaşi, FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni, FC Viitorul Constanţa, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj. În sezonul trecut, Mihai Onicaş a evoluat la echipa din Liga a III-a, Unirea Dej, iar în partida disputată pe Stadionul Municipal, împotriva SCM-ului, fostul stelist a fost chiar căpitanul oaspeţilor.
De menţionat că mai mulţi jucători se află la final de contract cu formaţia zălăuană, chiar şi antrenorul principal, Marius Paşca, aflându-se în această situaţie.

One Thought to “Un fost jucător al Stelei ar putea ajunge în curtea celor de la SCM Zalău”

  1. Anonim

    Ar fi frumos dacă ar transfera pe onicas Mihai și pe alți jucători cu experiență Zalău are nevoie de echipa de fotbal sa nu uite primăria Zalău ca fotbalul e sportul rege la Zalău nu handbal sau voleiul

Leave a Comment