Ultimul „bal” pe dreptunghiul verde

FC Zalău şi Luceafărul Bălan vor susţine sâmbătă ultimele meciuri din turul campionatului. Zălăuanii se vor deplasa la Sighetu Marmaţiei, iar Bălanul va primii vizita celor de la Luceafărul Oradea.

Situate pe ultimele locuri în Seria a V-a din Liga a III-a de fotbal, FC Zalău şi Luceafărul Bălan încheie sâmbătă prima parte a campionatului, cele două echipe urmând să suţină meciurile din cadrul ultimei etape a turului.
Luceafărul Bălan va evolua pe teren propriu, urmând să primească vizita echipei Luceafărul Oradea, în timp ce FC Zalău se va deplasa la Sighetu Marmaţiei pentru disputa cu echipa locală.
Problemele financiare cu care se confruntă FC Zalău, l-au determinat pe preşedintele Ioan Morar să afirme la finalul jocului de săptămâna trecută, cu Industria Galda, că echipa pe care o conduce nu se va deplasa la Sighetu Marmaţiei.
„Ne gândim foarte serios dacă ne prezentăm sau nu la Sighetu Marmaţiei. Este o deplasare lungă şi grea, iar meciurile încep la ora 14, ceea ce înseamnă că noi trebuie să pornim la ora 6 din Zalău. Ştiţi foarte bine că numai nouă nu ni s-au rezolvat problemele cu ANAF-ul, iar în aceste condiţii, suport din propriul buzunar orice cheltuială”, avea să precizeze Morar la finalul jocului de săptămâna trecută.
Atât partida dintre Luceafărul Bălan şi Luceafărul Oradea, cât şi cea dintre CSM Sighetu Marmaţiei şi FC Zalău sunt programate sâmbătă, începând cu ora 14.
În cadrul ultimei runde a turului mai sunt programate duelurile: CS Oşorhei – AFC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Cluj – Unirea Jucu, Industria Galda – Avântul Reghin, CS Iernut – Fotbalul Comuna Recea şi Csikszereda Miercurea Ciuc – Unirea Dej.

Leave a Comment