Ultima reprezentaţie pe teren propriu

Duminică, ora 11, Sala Sporturilor din Zalău
HC Zalău – HCM Roman

Situată pe locul şapte cu două etape înainte de finalul turului, HC Zalău vrea cu orice preţ să câştige disputa de duminică, de pe teren propriu, cu HCM Roman, pentru a-şi consolida poziţia în clasament. „Este imperios necesarsă câştigăm acest meci pentru a ne consolida poziţia în clasament. Este cât se poate de clar că ne aşteaptă un meci extrem de greu, fiindcă Romanul este o echipă valoroasă, cu un lot numeros, având şi o bancă de rezerve bună. Noi am pierdut câteva puncte importante în primele etape din cauza accidentărilor cu care ne-am confruntat, dar, cu un lot complet şi cu o evoluţie la fel de bună cum a fost cea din meciul cu Braşovul, cred că putem obţine o victorie în faţa Romanului. Va trebui să aducem puncte şi din deplasare, iar dacă am obţine o victorie şi în ultima etapă, la Vâlcea, ar fi extraordinar. Deocamndată, însă, ne concentrăm asupra jocului de duminică, pe care trebuie să-l câştigăm”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan speră să le poată folosi în duelul de duminică atât pe Claudia Constantinescu, cât şi pe Georgiana Ciuciulete, chiar dacă nu sunt refăcute complet după accidentările suferite.
Meciul dintre HC Zalău şi HCM roman este programat duminică, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Zalău. Jocul va fi oficiat de o brigadă clujeană, formată din Gabriel Badiu şi Ioan Barbu, iar observator a fost delegat Ioan Chira din Baia Mare.
Preţul unui bilet la meci este de 5 lei, biletele urmând a fi puse în vânzare duminică, începând cu ora 9.
Programul complet al etapei: CSM Unirea Slobozia – HCM Baia Mare, HC Dunărea Brăila – HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău – HCM Roman, CSM Ploieşti – CSM Cetate Devatrans, „U” Alexandrion Cluj – ASC Corona Braşov, SC Mureşul Târgu Mureş – CSM Bucureşti, SCM Craiova – Universitatea Neptun Constanţa.

One Thought to “Ultima reprezentaţie pe teren propriu”

  1. INCREZATORUL IN VALOAREA ECHIPEI

    victorie fara nici o altfel de alternativa . VICTORIE!!! CONVINGATOARE !!! luptati 60 DE MINUTE FARA MENAJAMENTE !!!

Leave a Comment