Ultima deplasare a sezonului pentru HC Zalău

Situată pe loc de baraj după victoria de pe teren propriu cu SCMU Craiova, HC Zalău abordează cu încredere jocul de marţi, cu Minaur Baia Mare. CSM Slatina, care se află în luptă directă cu HC Zalău pentru un loc la baraj, va evolua pe terenul celor de la CSM Bucureşti, unde pot obţine un rezultat favorabil doar printr-o minune.

În ultima rundă, zălăuancele vor avea un joc facil pe teren propriu cu CSM Galaţi, în timp ce slătinencele vor primi vizita celor de la SCMU Craiova. Pentru a rămâne pe loc de baraj până la finalul sezonului, zălăuancele nu au voie să facă mai mulţi paşi greşiţi decât handbalistele de la CSM Slatina.

Partida dintre Minaur Baia Mare şi HC Zalău este programată la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Echipa din Baia Mare ocupă locul opt în Liga Florilor înaintea partidei cu Zalăul, cu 31 de puncte acumulate.

 

 

One Thought to “Ultima deplasare a sezonului pentru HC Zalău”

  1. […] Situată pe loc de baraj după victoria de pe teren propriu cu SCMU Craiova, HC Zalău abordează cu încredere jocul de marţi, cu Minaur Baia Mare. CSM Slatina, care se află în luptă directă cu HC Zalău pentru un loc la baraj, va evolua pe terenul celor de la CSM Bucureşti, unde pot obţine un rezultat favorabil doar printr-o minune. În ultima rundă, zălăuancele vor avea un joc facil pe teren propriu cu CSM Galaţi, în timp ce slătinencele vor primi vizita celor de la SCMU Craiova. Pentru a rămâne… Citeste mai mult […]

Leave a Comment