Trofeele, diplomele şi medaliile lui Gheorghe Guşet, mărul discordiei între fiul şi partenera de viaţă a „Uriaşului din Carpaţi”

La doar câteva zile de la ceremonia funerară a celui care a fost Gheorghe Călin Guşet, cel mai mare aruncător român de greutate din toate timpurile, un scandal este pe punctul de a izbucni între fiului „Uriaşului din Carpaţi”, George Guşet şi Lorena Boberschi, cea care i-a fost antrenoare şi parteneră de viaţă în ultimii 21 de ani. Aceasta din urmă a postat marţi, 20 iunie, pe contul său de Facebook o adresă din partea unei case de avocatură din municipiu, prin care i se cere, în numele fiului fostului sportiv, să returneze anumite obiecte în termen de 48 de ore de la primirea documentului. Mai exact, George Guşet cere să intre în posesia tuturor trofeelor, medaliilor şi diplomelor cucerite de tatăl său în cei aproape 25 de ani de carieră. Fiul celui care a fost supranumit „Uriaşul din Carpaţi” solicită să-i mai fie puse la dispoziţie ceasul, lanţul şi brăţara pe care acesta susţine că Guşet le purta în timpul evenimentul la care starea lui de sănătate s-a agravat.
George Guşet este moştenitorul legal al celui care a fost Gheorghe Călin Guşet, având în vedere că este şi singurul fiu al acestuia, însă, Lorena Boberschi, cea care a fost alături de fostul aruncător de greutate în ultimii 21 de ani, consideră că, din punct de vedere moral, o mare parte din bunurile fostului sportiv ar trebui să rămână în posesia ei.
„Nu este prima dată când pierd tot. Mi s-a mai întâmplat acest lucru la începutul relaţiei mele cu Gheorghe Guşet, dar viaţa merge înainte. Însă, mă doare foarte mult faptul că în ultimii ani numai eu am fost alături de el de fiecare dată când a avut probleme de sănătate. Şi în 2008, când a suferit acel transplant renal, tot eu am fost fost alături de el”, afirma zilele trecute Lorena Boberschi.
Cea care i-a fost alături lui Guşet în ultimii 21 de ani mai susţine că fostul aruncător de greutate nu vorbea cu fiul său de patru ani.
„Ei nu vorbeau de 4ani!!! În toţi aceşti ani, eu singură am fost lângă el, eu am fost cu el la UPU de nenumărate ori şi în spitale, lor nu le păsa…Le pasă doar de bani!!”, apare într-un mesaj postat marţi dimineaţa de Lorena Boberschi pe contul său de Facebook.
Fiul lui Gheorghe Guşet susţine că nu cere decât ceea ce i se cuvine din punct de vedere legal.
„Dacă aş avea puterea să-l aduc înapoi, aş face-o într-o clipă. Averea şi moştenirea nu au valoare. Eu am ce îmi trebuie. Din păcate, nu-l mai am pe el”, a fost reacţia lui George Guşet.
Reamintim că Gheorghe Călin Guşet a decedat în dimineaţa zilei de 12 iunie, la Insitutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce în decurs de numai trei zile a suferit două intervenţii chirurgicale pe cord deschis. „Uriaşul din Carpaţi” a fost condus pe ultimul drum miercuri, 14 iunie, ceremonia funerară desfăşurându-se la Capela Cimitirului Ortodox din Zalău.
De cele mai multe ori, în astfel de subiecte, adevărul este la mijloc, însă cel mai trist este faptul că, la doar câteva zile de la moartea sa, Gheorghe Călin Guşet a ajuns subiect de scandal, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul altor personalităţi pe care le-a pierdut România.

Alte articole

4 Thoughts to “Trofeele, diplomele şi medaliile lui Gheorghe Guşet, mărul discordiei între fiul şi partenera de viaţă a „Uriaşului din Carpaţi””

 1. Simon

  Cat a avut probleme de sănătate; nu i-au fost alături; Lorena a suportat tot !! Și nopți nedormite ; si suferință;! Eu i cunosc ca ne vizitam ; si în fiecare zi ne vedeam pe stadion ! LORENA merita respect pentru tot ce a făcut pentru domnul Guset ; pt performantele care leau realizat împreună; pentru ca ea fost alături 21 de ani ; în toate problemele…. nu ia fost alături altcineva!! Dumnezeu va avea grija de Lorena ; si i va ajuta !! Lorena la resuscitat când a picat jos ; Lorena era în urgenta în noaptea de joi .. cu ochii plini de lacrimi ; ca nu știa ce se întâmplă… si nu știa cum se simte ..daca sia revenit !! Păcat ca lumea nu apreciază și lucrul bun !!! Lumea e buna doar sa vina sa comenteze fără sa știe!!! ??capul sus Lorena ; si fii tare !!!

 2. Alfaman

  Dar George pe unde este,cu ce se ocupa? In alta ordine de idei, Guset-tatal daca nu voia sa-i lase nimic baiatului trebuia sa vanda din timp tot ce credea de cuviinta cui avea el chef.Chiar si pe 1 leu.El se simtea bine ,nu se gandea la d’astea dar uite ca dna cu coasa nu bate la usa ci intra direct.

 3. Matei

  Sau găsit cumnatele sa scrie comentarii!! Nu vă e rușine parsivelor? Un oraş întreg ştie cum îl înjura nora lui,iar fiul lui l a dat afară din casa lui Guşet!! De cate ori a fost fiul lui cu el la spital ??? Sau vreuna din familie??? Eu ca străin am fost !! Voi unde ați fost ? Ca nu v-am văzut pe niciuna de 8 ani !! Nu are rost sa mințiți..ca toată lumea știe cine ea fost alături!!

 4. Vasile Maftei

  Stimabilelor,tare în clanță dacă voi ziceți că toate i se cuvin lui George vin eu şi vă întreb în data 29.06.2014 Ghiță Guşet era în viața,fiul risipitor de ce nu la trecut pe invitația lui de nuntă cu numele?Apare la părinți doar măsa care îşi ingrijea corpul cu alți bărbați când Guşet era la competiții sau în cantonamet.Când Guşet era pe paturile de spital „fiul George”unde era?

Leave a Comment