Transfer surpriză în Liga a IV-a?

După ce a evoluat la nivelul Ligii a III-a şi Ligii a II-a, chiar şi în primul eşalon, zălăuanul Cosmin Sabou ar putea evolua în returul campionatului la liderul din Liga a IV-a, Luceafărul Bălan, pentru a pune umărul la promovare

Chiar dacă era un om de bază în pimul „11” al echipei FC Zalău, mijlocaşul Cosmin Sabou s-a despărţit la începutul anului trecut din diverse motive de formaţia de la poalele Meseşului. Acesta a avut evoluţii bune la noua sa echipă, Arieşul Turda, rămânând la formaţia clujeană şi pentru sezonul 2014 – 2015.
Anul acesta, însă, nu a început deloc bine pentru echipa ce evoluează în aceeaşi serie cu FC Zalău, situaţia fiind incertă din cauza problemelor financiare. Dacă celelalte echipe din Seria a V-a au început pregătirile pentru returul de campionat, la baza sportivă a clubului Arieşul este linişte şi pace. Clubul are restanţe financiare faţă de jucători, iar problema finanţării de la administraţia locală nu este încă rezolvată, fapt pentru care nici pregătirile nu au putut fi reluate.
Zălăuanul Cosmin Sabou nu a dorit să vorbească prea mult despre situaţia actuală a echipei, dar părea dezamăgit de faptul că formaţia la care evoluează nu şi-a început pregătirile. „Am avut o discuţie cu cei din conducere şi mi-au spus că atât eu, cât şi colegii mei trebuie să mai avem puţină răbdare, fiindcă situaţia se va rezolva într-un fel sau altul. Deocamdată, aştept…”, a precizat fostul jucător al formaţiei din Liga I, Gaz Metan Mediaş.
Până la soluţionarea problemelor la clubul de sub Feleac, Cosmin Sabou se va pregăti cu liderul din Liga a IV-a Sălaj, Luceafărul Bălan, iar antrenorul acesteia, Marius Paşca, nu exclude chiar o colaborare cu jucătorul în returul campionatului. „Cosmin Sabou este un jucător pe care cred că şi l-ar dori toate cluburile din Liga III-a, nu doar echipe din Liga a IV-a. Chiar dacă are 35 de ani, Cosmin Sabou are foarte mută experienţă şi ne-ar putea ajuta în lupta pentru promovarea în Liga a III-a, în special la cele două jocuri de baraj din vară. Mi l-aş dori la echipă, dar, deocamdată numai se pregăteşte cu noi. Aşteptăm să vedem dacă se va rezolva problema la Turda, iar dacă lucrurile nu se vor remedia, îi voi propune o colaborare”, ne-a declarat Marius Paşca.
Luceafărul Bălan a început pregătirile în această săptămână, urmând ca sâmbătă, de la ora 13, să susţină primul amical, împotriva celor de la Rapid Jibou.

Leave a Comment