Transfer în culturismul sălăjean

După 21 de ani în care a concurat pentru Rapid Oradea, campionul naţional Sorin Fritea s-a transferat la Gold Gym Şimleu Silvaniei

Originar din Şimleu Silvaniei, de unde a plecat la vârsta de patru ani, împreună cu familia, culturistul Sorin Fritea a decis să reprezinte oraşul natal în sportul pe care-l practică, după 21 de ani în care a evoluat pentru Rapid Oradea.
Înţelegerea dintre sportiv şi preşedintele clubului Gold Gym Şimleu Silvaniei, Ioan Laslo, a avut loc la Campionatul Naţional desfăşurat la începutul lunii trecute, chiar la Şimleu Silvaniei. „Înainte să urce pe scenă mi-a spus că este şimleuan şi m-a surprins pentru că nu-l văzusem niciodată prin oraş. Mi-a povestit pe urmă că a plecat de mic cu falimia la Timişoara, dar că i-ar surâde ideea să concureze pentru clubul meu. Şi eu am fost de acord, iar zilele trecute am bătut palma”, ne-a povestit preşedintele CS Gold Gym, Ioan Laslo.
La Naţionalele de la Şimleu Silvaniei, Sorin Fritea a devenit campion naţional de culturism la masters (categoria de vârstă 40 – 49 de ani), la categoria 90 de kilograme, dar şi campion absolut, câştigând categoria open, la care au concurat câştigătorii celor opt categorii de la masculin.

Leave a Comment