Transfer „bombă” la SCM Zalău

Cu exact o zi înainte de a începe seria jocurilor amicale din această iarnă, SCM Zalău a realizat un transfer de marcă, clubul zălăuan ajungâng la un acord cu muntenegreanul Stefan Nikolic.
În vârstă de 32 de ani, Nikolic este dublu campion al României cu Steaua Bucureşti, formaţie cu care a câştigat şi Cupa României. Atacantul muntenegrean a mai evoluat în România la echipele FC Timişoara, Poli Timişoara şi Sepsi OSK. Nikolic a mai evoluat în campionatele din Serbia, Belgia şi Bulgaria, ajungând în campionatul sârb încă de la vârsta de 14 ani.
„Steaua este cel mai mare club din România pentru care am evoluat. M-am simţit bine în România şi nu exclud varianta unei reveniri”, afirma jucătorul în vară, într-un interviu acordat Orange Sport România.
Nikolic are 32 de ani, o talie de 1,94 metri şi 90 de kilograme, iar la SCM Zalău vine cu gândul de a pune umărul la calificarea în play-off, apoi pe un loc ce duce la barajul de promovare în Liga a II-a.

4 Thoughts to “Transfer „bombă” la SCM Zalău”

 1. […] Cu exact o zi înainte de a începe seria jocurilor amicale din această iarnă, SCM Zalău a realizat un transfer de marcă, clubul zălăuan ajungâng la un acord cu muntenegreanul Stefan Nikolic. În vârstă de 32 de ani, Nikolic este dublu campion al României cu Steaua Bucureşti, formaţie cu care a câştigat şi Cupa României. Atacantul muntenegrean a mai evoluat în România la echipele FC Timişoara, Poli Timişoara şi Sepsi OSK. Nikolic a mai evoluat în campionatele din Serbia, Belgia şi Bulgaria, ajungând în campionatul sârb încă de la vârsta… Citeste mai mult […]

  1. Ovidiu Mureșan

   Este incredibil !
   Felicitări!!
   Mult succes!!!
   Este transferul anului la nivelul Ligii a III-a și nu numai……
   Bravo!!!

 2. […] Cu exact o zi înainte de a începe seria jocurilor amicale din această iarnă, SCM Zalău a realizat un transfer de marcă, clubul zălăuan ajungâng la un acord cu muntenegreanul Stefan Nikolic. În vârstă de 32 de ani, Nikolic este dublu campion al României cu Steaua Bucureşti, formaţie cu care a câştigat şi Cupa României. Atacantul muntenegrean a mai evoluat în România la echipele FC Timişoara, Poli Timişoara şi Sepsi OSK. Nikolic a mai evoluat în campionatele din Serbia, Belgia şi Bulgaria, ajungând în campionatul sârb încă de la vârsta…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment