Totul sau nimic pentru Phoenix Şimleu: „Dacă nu câştigăm cu 3 – 0 la Cluj, nu merităm să ajungem în play-off”

Phoenix Şimleu Silvaniei încheie miercuri după-amiaza returul Diviziei A1 la volei masculin, având în vedere că în ultima etapă, programată sâmbătă, formaţia de la poalele Măgurii va sta, cea de-a XII-a echipă, Bihorul Oradea, nemaiînscriindu-se în campionat.

Voleibaliştii pregătiţi de Mircea Abraham şi Marius Oniga vor evolua pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj, în faţa căreia, „principalul” Şimleului îşi doreşte o victorie categorică. „Este un meci foarte greu, dar nici nu mă gândesc să nu câştigăm în trei seturi. Dacă nu câştigăm cu 3 – 0, înseamnă că nu merităm să ajungem în play-off. Băieţii sunt mobilizaţi la maximum şi sper într-o evoluţie cât mai bună din partea lor”, ne-a precizat Mircea Abraham.
Situată pe locul nouă în clasament, la şapte puncte în spatele CSM-ului din Bucureşti, este obligată să obţină toate punctele puse în joc, la Cluj, pentru a mai spera la calificarea în play-off, iar în ultima etapă să stea la „mâna” rezultatelor.
În cazul în care şimleuanii înving cu 3 – 0 sau 3 – 1 echipa clujeană, iar CSM Bucureşti nu obţine niciun punct în ultimele două etape, formaţia calificată în play-off se va decide la setaveraj.

Leave a Comment