Titlul de campioană, o glumă proastă

Remat Zalău – CVM Tomis Constanţa 0 – 3 (25 – 27, 22 – 25, 20 – 25)

Campioana Remat Zalău a pierdut, vineri seara, cu un categoric 0 – 3 derby-ul cu Tomis Constanţa, disputat în Sala Sporturilor din Zalău. A fost un meci în care publicul zălăuan, prezent în numă mare la sală, aştepta mult mai mult din partea favoriţilor. O partidă la finalul căreia, ne-am dat seama că titlul de campioană este, defapt, o glumă proastă. O glumă care nu prea ţine, pe banii contribuabililor, mai ales când vine vorba de un buget de 1,8 milioane de lei.
Începutul partidei le-a aparţinut constănţenilor, care s-au desprins rapid graţie unui serviciu foarte bun, completat de un blocaj agresiv care a închis toate culoarele voleibaliştilor de la Remat. A fost 8-2 pentru „marinari” la primul time-out tehnic, dar Rematul nu au cedat, reuşind să se apropie la 11 – 14, de la 4 – 12. În acel moment, oaspeţii au făcut prima schimbare, antrenorul Stoev introducându-l în teren pe extrema Igor Merkushev. Serviciile foarte bune ale lui Birău şi atacurile lui Nagy ia-u permis Rematului chiar să egaleze pe final, la 24. Din păcate, Tomis Constanţa a fost mai stăpână pe sine şi s-a impus la 25.
Parţialul al doilea a început mai bine pentru Remat, care a condus cu 3 – 1. Cu Sergiu Stancu excelent la serviciu, constănţenii au reuşit însă să revină şi să se distanţeze la şapte puncte, 14 – 7, obligându-l pe Aurel Vlaicu să solicite al doilea time-out. Tomisul a avut însă un coordonator extrem de inspirat şi pe Gontariu eficient în momentele cheie, iar Zalăul nu a reuşit să se apropie decât la trei puncte până la final, 22 – 25.
Actul al treilea a fost controlat de la un capăt de altul de oaspeţi, cărora le-a ieşit totul până la final, câştigând actul al treilea cu 25 – 20, după 8 – 5 şi 16 – 12 la cele două întreruperi tehnice.
Remat: Andrei Stoian, Peter Nagy, Răzvan Mihalcea, Fabian Birău, Vlad Tebieş, Paulo Veloso şi Adrian Feher (libero). Au mai jucat: Marcos Barbosa şi Mihai Mărieş. Antrenori: Aurel Vlaicu şi Ovidiu Macarie
Tomis: Javier Gonzalez, Adrian Gontariu, Andrei Spînu, Sergiu Stancu, Kostadin Stoykov, Milos Terzic şi Marko Samardzic (libero). Au mai jucat: Igor Merkushev, Răzvan Tănăsescu şi Mladen Bojovic. Antrenor: Martin Stoev

4 Thoughts to “Titlul de campioană, o glumă proastă”

  1. Anonim

    am ajuns de risul curcilor………unde dracu l-a gasit primarul pe urangutanul de potrovita sa-l puna presedinte cand el isi face certificat de handicap
    la sport este nevoie de munca curata nu de hotii si proasta crestere pe care o gasesti din plin la potrovita
    hu-o gunoaielor

  2. Anonim

    D-le Morar, ” echipa” este o gluma proasta, din pacate pe banii publici, timp in care sportivii Zalauani n-au bani sa participe la competitiile calendarului ! SI TOTUSI PANA CAND ?!

  3. vai de voi

    poate tot Nagy a fost de vine poate ….mai bine sa-l sunati pe domnu Ciupe sa vina inapoi ca el mai aduce doi jucatori si vin si rezultatele.Sa nu mai dati in jucatorii care fac tot ce pot asta este atata pot iar daca vrem mai mult aveti nevoie de doi trei jucatori si oameni care sa priceapa si la hanbal

  4. Anonim

    mai va de tine ! daca jucatorii asta pot de ce nu sunt si platiti dupa cat pot! si din banii proprii ai lui capalnasiu, potrovita si celorlalti trepadusi ai echipei ! Nu din banii publici !!!!

Leave a Comment