Tipic românesc: Deocamdată, nimeni nu-şi asumă decizia în „Cazul Bosnia”

La aproape o lună de la partida retur din 16-imile Cupei Challenge, în care Volei Municipal Zalău a fost eliminată de bosniacii de la MOK Jedintsvo Brcko, a avut loc Adunarea Generală a Acţionarilor. Întâlnirea la care au participat acţionarii, preşedintele Vasile Coţa şi primarul Ionel Ciunt s-a desfăşurat vineri după-amiaza, subiectul principal fiind eliminarea echipei din cupele europene, în special jocul din Bosnia, în care au fost utilizaţi jucătorii de rezervă. Decizia finală a fost amânată, însă, pentru ziua de luni.
„Am participat la Adunarea Generală a Acţionarilor în calitate de invitat, iar acţionarii clubului au solicitat conducerii să clarifice mai bine situaţia până luni, când se va lua o decizie”, ne-a explicat primarul Ionel Ciunt.
Reamintim că Volei Municipal Zalău s-a înscris în Cupa Challenge în acest sezon, calificându-se direct în 16-imile de finală. În partida tur, de la Zalău, vicecampioana României a dispus cu un categoric 3 – 0 de bosniacii de la MOK Jedintsvo Brcko, iar în retur au cedat cu 0 – 3, pierzând şi „setul de aur” cu scorul de 8 – 15.
În întrecerile interne, Volei Municipal Zalău ocupă locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Steaua Bucureşti, iar în Cupa României s-a calificat în semifinale, unde se va duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Formaţia zălăuană va susţine primul meci oficial din acest an în data de 21 ianuarie, când va evolua pe terenul campioanei SCM Universitatea Craiova.

8 Thoughts to “Tipic românesc: Deocamdată, nimeni nu-şi asumă decizia în „Cazul Bosnia””

  1. Demisia

    Demisia Cota!!!!
    Demisia Constantin!!!!!

    Altfel primarul va dovedi ca a fost si el complice!

  2. Anonim

    Si madam Cota nu a participat ? Oricum actionarii nu cred că au priceput ceva,oricum sint doar de fațadă.Si oricât de mult ar vrea să scape,primarul poartă răspunderea pentru remedierea situației.Suporterii si întreg orașul merită o reparație.Să vedem cine are curajul ?

  3. Anonim

    Cuie Mota! Clanul Cota nu mai este interesat de volei, acum vor sa puna mana pe prefectura

  4. Anonim

    Miroase a rahatel treaba asta.

  5. Anonim

    Madam Cota e sefa lui Morar, d-aia cenzureaza mesajele!

  6. Actionari de mucava! Nici nu conteaza,nici nu au coloana… Stau cu fundu in zece luntri,pe interes comercial ,gen fantele Istrate-Briliant! Primarul stia toata regia piesei „Bosnia „…Dar fraieri e multi…

  7. JUSTITIE

    DEMISIA COTA CU A LUI CU TOT !!!

    DEMISIA CONSTANTIN !!!

  8. Anonim

    Cota habar nu are ce se intampla la echipa , principalii vinovati sunt Feher si antrenorul Constantinescu .fara astia doi echipa va merge bine si nu vor mai fi probleme asa ca domnule primar luati o decizie pana nu va fi prea tarziu.

Leave a Comment