Teren modern de tenis la Grădina Poporului

Un investitor local va amenaja, în cursul acestui an, un teren de tenis modern, cu acoperiş tip balon, la Grădina Poporului. Societatea Primavera Activ SRL Zalău a câştigat licitaţia publică organizată miercuri, de către municipalitate, pentru concesionarea unui teren de sport în suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, proprietate publică a municipiului Zalău.
Reprezentanţii societăţii şi-au propus să finalizeze investiţia, evaluată la 50.000 de euro, în cursul acestui an şi nu exclud să amenajeze în zonă şi o piscină semiolimpică cu SPA.
Terenul în cauză a fost concesionat pe o perioadă de 49 de ani, valoarea redevenţei fiind stabilită la 60 de lei/metru pătrat, cu 10 lei/metru pătrat peste valoarea de pornire a licitaţiei.
Prin reamenajarea acestei baze sportive, autorităţile locale îşi propun „atragerea şi implicarea tinerilor în activităţi sportive, combaterea sedentarismului”. Acordarea concesiunii este justificată şi de motive de ordin economic, social şi de mediu, în condiţiile în care spaţiile de joacă şi terenurile de sport de pe teritoriul municipiului sunt insuficiente, iar prin exploatarea terenului studiat, bugetul local va realiza venituri suplimentare.

One Thought to “Teren modern de tenis la Grădina Poporului”

  1. primarul

    de ce nu se amenajeaza locuri pentru activitati sportive de primarie gratuit. Toate terenurile care pot fi amenajate in acest sens le ia un investitor local care percepe bani pentru activitati sportive. Nu-i ramane omului sarac decat sa alerge pe strazi si in casa daca vrea sa faca sport. In schimb toti evazionistii din anii ’90 deveniti mari patroni si cu diplome de mari specialisti, cand pe timpul lui ceasca erau niste amarati de muncitori, sunt marii investitori din sport vazand acest lucru numai ca sursa de venit. Mutuva muma-n cur de asa zisi investitori in sport.

Leave a Comment