Tenismeni din trei oraşe s-au duelat la Cupa „Protenis”

Clubul Sportiv Protenis Şimleu Silvaniei în parteneriat cu Primăria Şimleu Silvaniei a organizat sâmbătă ediţia a II-a a Cupei „Protenis” la tenis de câmp, competiţie la care au fost prezenţi 20 de sprotivi din Oradea, Baia Mare şi Şimleu Silvaniei. Concursul s-a desfăşurat la categoriile 8 ani, 9 ani şi 10 ani. Dintre sportivii pregătiţi de Krisztian Barna, antrenorul clubului Protenis, şase au reuşit să urce pe podium la final.
Claudia Bocor s-a clasat pe locul doi la categoria opt ani, pierzând în finală cu scorul de 6 – 10 în faţa orădencei Cristina Demian. Locul trei a fost ocupat tot de un sportiv şimleuan, Cătălin Chioran.
Categoria nouă ani a fost câştigată de Kutasi Bence, de la CS Protenis Şimleu Silvaniei, care a învins în finală cu scorul de 10 – 5 o sportivă din Oradea. Locul trei a fost ocupat de şimleuanca Teodora Mihăescu.
Szabo Bogdan, de la CS Protenis Şimleu Silvaniei a câştigat categoria de 10 ani, învingându-l în finală cu scorul de 10 – 4 pe băimăreanul Tudor Damian. Locul trei a fost ocupat de Giulia Drăgan, sportivă legitimată la clubul şimleuan.
„A fost o competiţie reuşită şi mă bucur că numărul participanţilor a fost mai mare decât la prima ediţie. Sportivii noşti au avut o evoluţie bună. Cu acest concurs se încheie sezonul de vară-toamnă şi vom trece la antrenamente în sală. Vreau să-i felicit pe participanţi, dar şi pe părinţii acestora pentru faptul că-i susţin la fiecare competiţie. Vreau să mulţumesc pe această cale Primăriei, pentru faptul că a fost alături de noi şi la această ediţie”, a afirmat antrenorul Krisztian Barna.
Ocupanţii primelor trei locuri au primit la finalul competiţiei medalii, diplome şi premii constând în articole sportive.

One Thought to “Tenismeni din trei oraşe s-au duelat la Cupa „Protenis””

  1. Anonim

    s-au duelat cu rachetele?

Leave a Comment