Tenismenele de la CSM, locul patru la „Naţionalele” de la Zalău

Sala Sporturilor din Zalău a fost, timp de trei zile, gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Tenis de Masă pe echipe, rezervat juniorilor IV (copii 8 – 10 ani). Aproape 200 de sportivi din toată ţara au participat la evenimentul de la Zalău, printre ei şi tenismeni de la CSM Zalău.
Cel mai bun rezultat din delegaţia sălăjeană l-a obţinut echipa de fete, alcătuită din Demjen Eszter, Briana Iacob, Demjen Kata şi Alesia Sfârlea, ultima fiind o sportivă din Oradea legitimată la CSM Zalău în luna aprilie. Tenismenele pregătite de Victor Puie s-au clasat pe locul patru la finalul competiţiei, îndeplinindu-şi obiectivul.
„Fetele erau cotate cu şansa a patra la medalia de aur, iar la final s-au clasat chiar pe locul patru. Cu puţină atenţie, se putea obţine chiar o medalie, dar, au pierdut la limită meciul din grupele semifinale cu CSM Buzău. De menţionat faptul că Demjen Eszter, nu a pierdut niciun meci la simplu. Este o sportivă foarte talentată, în care ne punem mari speranţe la Campionatele Naţionale individuale din această toamnă”, ne-a declarat Victor Puie.
Campioană naţională la feminin a devenit CS Romgaz Mediaş, medaliată cu argint a fost CSM Buzău, iar medalia de bronz a ajuns la Liceul cu Program Sportiv din Constanţa.
La masculin, echipa Clubului Sportiv din Afumaţi a devenit campioană naţională, urmată pe podium de CS Pristavu Câmpulung Muscel şi CS Topoloveni. Pe locul patru, s-a situat CSM Buzău.
Exceptând primele opt favorite la titlul naţional, celelalte echipe participante au fost înscrise în grupe preliminarii, iar cele mai bune opt s-au calificat în grupele principale, alături de cele opt favorite. Cele mai bune opt echipe s-au calificat în grupele semifinale, iar primele două din fiecare grupă au ajuns în turneul final.
Federaţia Română de Tenis de Masă a acordat la final tricouri de campioni echipelor clasate pe primul loc, medalii şi diplome, iar ocupantelor locurilor doi şi trei, medalii şi diplome.
Campionatul Naţional de Tenis de Masă de la Zalău a fost organizat de Federaţia Română de Tenis de Masă, Clubul Sportiv Municipal şi Primăria Zalău.

Alte articole

2 Thoughts to “Tenismenele de la CSM, locul patru la „Naţionalele” de la Zalău”

  1. Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarumarioara1964@Gmail com

  2. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarumarioara1964@gmail com

Leave a Comment