Tenismena Ioana Lung, premiată de DJST Sălaj pentru rezultatele obţinute în 2017

Ioana Lung, tenismenă legitimată la Platul Copiilor din Zalău, a fost premiată în cursul zilei de joi de directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj, Adrian Fărcaş, pentru rezultatele obţinute în 2017. Sportiva antrenată de Mihai Anca a participat la 21 de turnee anul trecut, iar la opt dintre ele s-a situat pe prima poziţie: „Cupa Vulturul Negru”, „Cupa 8 Martie”, „Cupa de Primăvară”, toate trei desfşurându-se la Oradea, „Memorialul Gheorghe Schmidt” de la Zalău, „Cupa Municipiului Zalău”, „Memorialul Ioan Cioran” de la Zalău, „Cupa Carmo-Lact Monor” de la Bistriţa şi „Cupa de Toamnă Romtextil” de la Zalău.
„Am acordat din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj o diploma de excelenţă pentru rezultate foarte bune obţinute la tenis în anul 2017 viitoarei „Simona Halep”, Ioana Lung. Felicitări pentru rezultate şi mult succes în competiţiile viitoare”, a postat directorul DJST Sălaj, Adrian Fărcaş, pe contul său de facebook.
Ioana Lung a participat zilele trecute la „Cupa de Iarnă” de la Oradea, fiind prima competiţie din acest an pentru tenismena zălăuană. Reprezentanta Palatului Copiilor din Zalău a obţinut locul I la categoria 14 ani în proba de dublu, iar la simplu s-a clasat pe locul trei.
Principalul obiectiv al sportivei este să acumuleze cât mai multe puncte în competiţiile viitoare, pentru a accede pe tabloul principal la ediţia de vară a Campionatului Naţional.

Leave a Comment