Tadici se gândeşte să renunţe la funcţia de selecţioner

La scurt timp după ce Dedu a fost ales preşedintele Federaţiei Române de Handbal au apărut primele speculaţii legate de postul de selecţioner al naţionalei de handbal feminin. Noul preşedinte al FRH a arătat în strategia prezentată la Adunarea Generală că doreşte ca selecţionerul României să nu ocupe nici o altă funcţie la vreun club din România.

Actualul selecţioner, Gheorghe Tadici, care este şi antrenorul echipei zălăuane, nu s-a arătat afectat de dorinţa noului preşedinte, spunând că va lua o decizie finală în acest sens până la finalul săptămânii. „Mă gândesc până la finalul săptămânii dacă-mi restrâng activitatea. Sunt multe probleme în ceea ce priveşte ehipa naţională şi va trebui să analizez la rece toate aspectele care privesc performanţa la echipa naţională. Oricum, vreau să se ştie că, de când am preluat echipa naţională în proporţie de 90 la sută am făcut muncă voluntară”, a spus selecţionerul.
Gheorghe Tadici are contract cu Federaţia Română de Handbal până în 2016, având ca obiectiv calificarea echipei naţionale la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Leave a Comment