Tadici schimbă radical faţa echipei naţionale

Prima acţiune a echipei naţionale de handbal feminin din acest an are loc, în această perioadă, la Râmnicu Vâlcea, în cele patru zile de pregătire România urmând să susţină un meci amical împotriva Oltchimului.

Selecţionerul Gheorghe Tadici a convocat 18 jucătoare pentru acţiunea de la Vâlcea, lotul fiind schimbat în mare part faţă de cel care a evoluat la Campionatul European din Serbia, de la finalul anului trecut. Un lot foarte tânăr, nu mai puţin de trei din cele 18 handbaliste fiind sub 20 de ani.
Lotul convocat de Gheorghe Tadici: Smedescu (26 de ani), Nichita (27), Mureşan (21) – Cârstea (23), Molfea (25), Chiper (23), Burghel (23), Pintea (22), Tătar (23), Agrigoroaie (29), Băbeanu (24), Marin (24), Druţu (25), Perianu (18), Buceschi (19), Geiger (25), Varga (20) şi Pricopi (18). Cele trei jucătoare rămase în lot după Europeanul din Serbia sunt portarul Mihaela Smedescu, pivotul Crina Pintea şi interul Melinda Geiger.
Meciul dintre România şi Oltchim este programat miercuri, de la ora 18.

One Thought to “Tadici schimbă radical faţa echipei naţionale”

  1. marius

    TeGhe-ul stie ce face,doar sa fie lasat in pace ! Mai nou insa toti kkti cu ochi se afla in treaba sa-l critice ,tot felul de pacalici de aiurea ,ba chiar si din Zalau .

Leave a Comment