Tadici a revenit pe banca echipei zălăuane cu o victorie în Capitală

Suspendat iniţial pentru opt etape, managerul echipei zălăuane, Gheorghe Tadici a făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină, iar pedeapsa i-a fost redusă la patru etape. Tehnicianul zălăuan a revenit astfel pe banca echipei în partida de duminică, formaţia sa evoluând pe terenul echipei Ştiinţa Bucureşti.

Venită după o înfrângere pe teren propriu în faţa celor de la Minaur Baia Mare, HC Zalău a recuperat duminică punctele pierdute în propriul fief, câştigând cu 27 – 21 duelul cu formaţia din Capitală.

Zălăuancele au controlat jocul încă din primele minute, desprinzându-se la 6 – 1 după primele zece minute, apoi intrând la cabine cu cu 16 – 9. Situaţia nu s-a schimbat nici în partea secundă, Zalăul continuând să controleze jocul.

Elena Mitrache a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu şapte reuşite, la fel ca şi Cazagna, de la gazde. Formaţia zălăuană a acumulat 10 puncte după victoria de la Bucureşti, ocupând locul şapte în clasamentul Ligii Naţionale, cu trei victorii, o remiză şi două înfrângeri în primele şase etape. În runda viitoare, HC Zalău va primi vizita echipei Gloria Bistriţa-Năsăud, partida fiind programată sâmbătă, la ora 11.

foto: Dan Potor

One Thought to “Tadici a revenit pe banca echipei zălăuane cu o victorie în Capitală”

  1. Anonim

    A revenit Ghe Tadici,normal vin si victoriile pentru HCZ . Din tribună e mai greu, să cravașezi jucătoarele …comode !

Leave a Comment