Sute de motociclişti, aşteptaţi la Festivalul de la Broscărie

Asociaţia Meseş Motor Club şi Centrul de Cultură şi Artă Zalău în colaborare cu o serie de sponsori organizează la acest final de săptămână cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de motociclism, Biker’s Fest, evenimentul urmând să aibă loc la Ştrandul „Broscărie” de lângă Şimleu Silvaniei. Numărul participanţilor a fost tot mai mare de la o ediţie la alta, iar în acest an, Nelu Brindea, preşedintele Uniunii Cluburilor de Motociclişti din România (UCMR), ne-a informat că sunt aşteptate aproximativ 700 de persoane. Ca în fiecare an, vor avea loc diferite jocuri şi concursuri distractive, iar sâmbătă seara va avea loc şi un concert de muzică rock, formaţia Krypton fiind capul de afiş.

Deschiderea porţilor este programată vineri, la ora 10, iar până seara sunt aşteptaţi toţi participanţii. Sâmbătă, la ora 13, motocicliştii vor porni spre Crasna, fiind invitaţi pentru o paradă la zilele comunei.
În cadrul evenimentului va avea loc şi o tombolă, marele premiu fiind o motocicletă Yamaha Diversion.

 

One Thought to “Sute de motociclişti, aşteptaţi la Festivalul de la Broscărie”

  1. Anonim

    Dacă asociația motocicliștilor se numește „Meseș” iar Centrul din Zalău are în obiectul de activitate Cultura și Arta de motocicletă, atunci de ce nu se face la Zălau sau chiar pe Meseș?

Leave a Comment