Suspendarea lui Gheorghe Tadici, redusă la jumătate de Federaţia Română de Handbal

Suspendat drastic de Comisia de Disciplină în urmă cu trei săptămâni, după ce le-a adresat cuvinte jignitoare jucătoarelor sale în timpul unui time-out, Gheorghe Tadici va putea, totuşi, să-şi conducă echipa de pe margine la ultimele patru jocuri din acest an.

8 etape de suspendare a primit managerul formaţiei zălăuane şi o amendă de 1.000 de lei, iar perioada de suspendare i-a fost redusă la jumătate, adică la patru etape, în urma şedinţei Comisiei de Apel.

Astfel, tehhnicianul zălăuan mai are doar o etapă de suspendare, în care echipa sa va întâlni pe teren propriu Minaur Baia Mare, apoi va putea reveni pe bancă la partidele cu Ştiinţa Bucureşti (deplasare), Gloria Bistriţa-Năsăud (acasă), Rapid Bucureşti (deplasare) şi SCM Râmnicu Vâlcea (acasă).

2 Thoughts to “Suspendarea lui Gheorghe Tadici, redusă la jumătate de Federaţia Română de Handbal”

  1. Robi

    Păcat! Mare păcat!

  2. Anonim

    A fost razbunare idioata , a presedintelui federatiei de handbal , caruia Tadici ia spus ca a dus handbalul de cand e el in fruntea federatiei in esalonul trei baietii si fetele se apropie de esalonul doi . Un habarnist care fura din federatie la greu , totul pentru el. Bravo lui Tadici , care a facut foarte mult pentru Zalau si Romania , performante neegalate ! Frusratii nu au valoare !

Leave a Comment