Stelian Potroviță pleacă de la conducerea CS Volei Municipal Zalău

Cu doar câteva zile înainte de finala campionatului național de volei masculin, disputată în compania formației Tomis Constanța, președintele CS Volei Municipal Zalău, Stelian Potroviță, a demisionat din funcție invocând motive personale. ”Nu vreau să detaliez motivele care au stat la baza acestei decizii. Pot să spun că sunt motive personale. Au contat și problemele de sănătate, stresul mare din jurul echipei”, ne-a declarat secretarul Primăriei Zalău.
Potroviță a ales să demisioneze din fruntea echipei de volei după o lungă perioadă în care scandalurile între acționari au planat în jurul clubului. Problemele au culminat cu acuzațiile acționarului Paul Hodiș, care susținea că președintele Stelian Potroviță și directorul sportiv Doru Țârle ”au delapidat clubul”. A urmat un audit financiar, comandat de Primăria și Consiliul Local Zalău, care dețin 92 la sută din acțiunile clubului. Potrivit conducerii Primăriei Zalău, auditul a demonstrat că afirmațiile lui Paul Hodiș sunt false, iar Stelian Potroviță și-a propus să-l acționeze în instanță pe administratorul Drilling Equipment. ”Cum îşi permite să spună că am delapidat bani de la acest club, din moment ce eu nu sunt plătit cu niciun leu de la acest club pentru munca pe care o depun? Nu permit ca cineva să mă acuze că am furat bani. Îl voi da în judecată şi vom regla situaţia civilizat”, declara secretarul Primăriei Zalău după ce s-au făcut publice rezultatele auditului financiar. Stelian Potroviță este al doilea președinte al clubului de volei din Zalău care demisionează, după Liviu Ciupe, din cauza scandalurilor din culise și între acționari.

Radu Nistorescu va conduce echipa pâna la finalul sezonului
Administratorul public al municipiului, Radu Nistorescu, ocupă și funcția de vicepreședinte la clubul de volei, urmând să conducă destinele echipei până la sfârșitul sezonului. Până în momentul de față, conducerea Primăriei Zalău nu are o variantă pentru funcția de președinte. ”Adunarea Generală a Acționarilor va decide cine este noul președinte al clubului. Sincer, nu m-am gândit până în acest moment să am o propunere, dar prefer ca noul președinte să fie din cadrul Primăriei sau Consiliului Local pentru a avea habar de ce înseamnă finanțare. Este greu de găsit o persoană care să fie dispusă să aibă atât de multe responsabilități și să nu fie remunerată”, afirmă primarul Radu Căpîlnașiu. Întrebat dacă scandalurile din jurul echipei au contat în decizia luată de Stelian Potroviță, primarul Căpîlnașiu este convins că și acestea au fost un motiv. ”Cu siguranță și scandalul cu domnul Hodiș a cântărit în luarea deciziei. Dar și problemele de sănătate ale domnului Potroviță au fost un motiv. La ultimul meci cu Craiova, după primele două seturi nu s-a mai putut uita la joc”, a precizat Radu Căpîlnașiu. Nu în ultimul rând, primarul îi amintește acționarului Paul Hodiș că ”trebuie să contribuie la club cu sumele prevăzute în bugetul aprobat pe 2013 și 2014”.

9 Thoughts to “Stelian Potroviță pleacă de la conducerea CS Volei Municipal Zalău”

 1. […] Via: Stelian Potroviță pleacă de la conducerea CS Volei Municipal Zalău […]

 2. x

  da de la primarie nu isi da demisia, deacolo ar trebui sa plece

 3. Anonim

  la puscarie ii este locul.

 4. finante

  primarul este un pampalau in pantaloni scurti.raspunsurile alea sant ca ale unui elev de scoala care la ora de dirigentie isi motiveaza absentele:atunci m-a durut burta,atunci capul… Inprivinta lui Potrovita, ma mir ca nu a lesinat cand a vizitat Europa in turneele internationale ale echipei.

 5. Suporter

  Cel mai mare serviciu pe care putea sa-l faca voleiului si sportului din municipiu . pleaca invartindu-te pana in …Stana, unde ai luat pamant transferat din Bihor …si cate si mai cate..

 6. Nagy

  Numai asa pot avea ceva sanse in finala cu Tomis Constanta baietii . Si sa nu apara pe la sala, la jocuirle de la Zalau , asa cum s-a intamplat si cu SCM Craiova . dar sigur isi face aparitia si adio titlu.. Inhiba total echipa cu moaca lui de …

 7. Alegatorul

  IN SFARSIT CEVA BUN pt municipiul Zalau : DEMISIA lui Porcovita: din toate functiile si structurile…..Un personaj de trista amintire!

 8. Anonim

  Sa fie dus cu sicriul, ca mult rau a facut!

Leave a Comment