Stejarul Sâg şi Barcău Nuşfalău sunt câştigătoarele ediţiei din acest an a Cupei AJF

La fel ca în anii anteriori, Cupa AJF Sălaj s-a desfăşurat şi în această iarnă la două categorii, Liga a IV-a şi Liga a V-a. Faza finală a primei  categorii  a avut loc în urmă cu o săptămână, în semifinale calificându-se Ardealul Crişeni, Juniorii Ip, CS Barcău Nuşfalău şi AS Chieşd.

Echipa din Nuşfalău a învins Ardealul Crişeni cu 3 – 1, în timp ce AS Chieşd a trecut cu 2 – 1 de Juniorii Ip. CS Barcău Nuşfalău s-a impus şi în finală cu scorul de 3 – 1 împotriva celor de la AS Chieşd, câştigând astfel Cupa AJF la categoria Liga a IV-a.

Faza finală a Ligii a V-a s-a disputat duminică, cu următoarele sferturi de finală: Ciocmani – Sâg  0 – 3, Ileanda – Derşida 0 – 3, Hida – Hereclean 2 – 0 şi Buciumi – Mirşid 3 – 1. În semifinalele competiţiei, Stejarul Sâg a dispus cu 2 – 0 de CS Hida, iar Cetatea Buciumi a câştigat cu 3 – 1 duelul cu Voinţa Derşida. Finala s-a disputat astfel între Stejarul Sâg şi Cetatea Buciumi, scorul fiind egal la finalul timpului regulamentar, 2 – 2. Câştigătoarea s-a decis la loviturile de departajare, unde Stejarul Sâg s-a impus cu 5 – 4.

Ediţia din acest an a Cupei AJF s-a desfăşurat în sălile de sport din Someş Odorhei, CS Barcău Nuşfalău şi Valcău de Jos.

Câştigătoarele au primit cupe, diplome, mingi şi medalii.

One Thought to “Stejarul Sâg şi Barcău Nuşfalău sunt câştigătoarele ediţiei din acest an a Cupei AJF”

  1. […] La fel ca în anii anteriori, Cupa AJF Sălaj s-a desfăşurat şi în această iarnă la două categorii, Liga a IV-a şi Liga a V-a. Faza finală a primei  categorii  a avut loc în urmă cu o săptămână, în semifinale calificându-se Ardealul Crişeni, Juniorii Ip, CS Barcău Nuşfalău şi AS Chieşd. Echipa din Nuşfalău a învins Ardealul Crişeni cu 3 – 1, în timp ce AS Chieşd a trecut cu 2 – 1 de Juniorii Ip. CS Barcău Nuşfalău s-a impus şi în finală cu scorul de 3 – 1… Citeste mai mult […]

Leave a Comment