Sportul Şimleu vrea să-şi continue drumul în Cupa României

Miercuri, ora 17:30, Stadion „Măgura” din Şimleu Silvaniei

Sportul Şimleu – Unirea Jucu

Campioana judeţeană la fotbal şi câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României va susţine miercuri după-amiaza meciul din cadrul fazei a II-a a Cupei României-Timişoareana, urmând să întâlnească pe teren propriu formaţia clujeană, Unirea Jucu. Adversara de azi a şimleuanilor activează în Liga a III-a de fotbal, fiind colegă de serie în sezonul trecut cu FC Zalău. „Va fi un meci dificil, fiindcă Unirea Jucu este un adversar mai puternic decât FC Zalău. Vom aborda meciul cu maximă seriozitate şi sper că ieşim câştigători la final. Ar fi frumos atât pentru echipă, cât şi pentru şimleuanii care vin la meciurile noastre să obţinem calificarea în faza a III-a a competiţiei”, ne-a declarat Lupo Csaba, antrenorul-jucător al echipei Sportul Şimleu.
În prima etapă din faza naţională a Cupei României, formaţia şimleuană a dispus cu un categoric 4 – 1 de FC Zalău, singura reprezentantă a judeţului în Liga a III-a. „Călăul” zălăuanilor a fost Adrian Gheţi, care a reuşit hattrick-ul, după ce primul gol al şimleuanilor a fost marcat din lovitură de pedeapsă, de Andrei Chiş.
Adversara şimleuanilor a eliminat în prima fază a Cupei României formaţia Someşul Apahida, câştigând cu scorul de 4 – 2 în faţa acesteia.
Federaţia Română de Fotbal a programat 36 de partide în faza a II-a a Cupei României, în care se vor duela echipe din Liga a IV-a şi Liga a III-a. Faza a III-a a competiţiei este programată în data de 13 august, când vor intra în compeţiei şi echipele din Liga a II-a.
Partida dintre Sportul Şimleu şi Unirea Jucu este programată miercuri după-amiaza, de la ora 17:30, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei. În caz de egalitate după 90 de minute, vor urma cele două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea va persista, formaţia calificată în faza următoare se va decide la penaty-uri.
De menţionat că la Unirea Jucu va evolua şi fundaşul Dan Mureşan, revenit la formaţia clujeană în această vară, după ce în returul sezonului trecut a jucat la Sportul Şimleu.

One Thought to “Sportul Şimleu vrea să-şi continue drumul în Cupa României”

  1. Anonim

    cume cupa ligii sau cupa timisoreana

Leave a Comment