Sportul Şimleu Silvaniei, la prima victorie în campionat

Sportul Şimleu Silvaniei trece printr-o perioadă destul de delicată, atât din punct de vedere financiar, cât şi al rezultatelor înregistrate. După succesul obţinut în Cupa României în faţa celor de la SCM Zalău, pentru fotbaliştii şimleuani a urmat o perioadă nefastă, cu patru eşecuri şi două egaluri, acumulând astfel doar două puncte în şase etape. A venit, însă, şi etapa a şaptea, rundă în care formaţia de la poalele Măgurii s-a impus cu 2 – 0 pe teren propriu în faţa celor de la Victoria Carei. Darius Marina a fost autorul ambelor reuşite ale şimleuanilor, deschizând scorul în mimutul 28 şi stabilind scorul final în minutul 88, printr-o lovitură de pedeapsă.

După şapte etape, Sportul Şimleu are 3 puncte, fiind depunctată cu două puncte de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Formaţia de la poalele Măgurii ocupă locul nouă din zece echipe, la egalitate cu echipa de pe ultimul loc, Victoria Carei. În etapa viitoare, şimleuanii vor evolua în deplasare, pe terenul celor de la Minerul Ocna Dej.

Cealaltă reprezentantă a Sălajului în Liga a III-a, SCM Zalău, ocupă locul cinci după şapte etape, cu 12 puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita liderului, CSM Satu Mare.

 

Leave a Comment