Sportul Şimleu se reuneşte în data de 1 februarie

Sportul Şimleu a avut un parcurs notabil în prima parte a campionatului, terminând anul 2020 pe locul şase, cu 13 puncte acumulate în 10 etape. Jucătorii pregătiţi de George Zima mai au trei săptămâni de vacanţă, urmând să înceapă pregătirile pentru partea a doua a campionatului în data de 1 februarie.

Şimleuanii şi-au stabilit în mare parte şi programul de pregătire, urmând să dispute şase partide de verificare în cele şase săptămâni până la reluarea campionatului.

Formaţia de la poalele Măgurii va începe cu un joc de verificare în faţa celor de la Recolta Dorolţ, o echipă din Liga a IV-a Satu Mare, programat în 6 februarie, iar patru zile mai târziu, Sportul Şimleu va susţine un amical cu Crişul Chişineu-Criş, echipă din Liga a III-a. Luceafărul Oradea, Sănătatea Cluj şi Unirea Dej sunt celelalte adversare stabilite până în prezent în meciurile amicale, cu formaţia orădeană urmând să susţină două partide.

„Încercăm să facem o pregătire cât mai bună, cu adversari de nivelul nostru şi sperăm la o evoluţie chiar mai bună în etapele rămase de disputat până la finalul campionatului”, a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Sportul Şimleu a făcut şi un transfer important în această iarnă, semnând un contract cu Vlad Opriş, un jucător şimleuan ce a plecat de acasă încă de la vârsta junioratului, evoluând la echipe din Liga a III-a şi din Liga a II-a. Opriş va avea şi calitatea de antrenor secund la clubul de sub Măgura, iar în teren ar putea reveni abia după primele etape din acest an.

„Vlad Opriş a fost accidentat, a suferit o intervenţie chirurgicală şi nu este încă refăcut. E greu de crezut că va putea evolua în primele etape, dar sperăm să-şi revină măcar pentru ultimele etape din campionat. El va fi şi antrenor secund şi în va ajuta pe Geroge Zima în pregătirea echipei”, a mai afirmat Gurzău.

În prima etapă din acest an, Sportul Şimleu va întâlni CSM Satu Mare.

 

One Thought to “Sportul Şimleu se reuneşte în data de 1 februarie”

  1. Gurzau crismaru

    Banii comunități mincati dejaba fotbal de rahat atît la Șimleu cît și la Zalău totul e politica rușine

Leave a Comment