Sportul Şimleu – SCM Zalău, duelul începutului de sezon

Repartizate în aceeaşi serie în Liga a III-a, cele două reprezentante ale judeţului în acest eşalon, Sportul Club Municipal Zalău şi Sportul Şimleu se vor întâlni miercuri, 9 septembrie, în prima fază a Cupei României, într-un duel ce va avea loc pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei, începând cu ora 16:30. Pentru ambele formaţii va fi primul duel oficial din acest sezon, însă echipa zălăuană are la activ mult mai multe jocuri de verificare decât formaţia de sub Măgura.

Nu mai puţin de opt partide de verificare a susţinut SCM Zalău în această vară, înregistrând patru victorii, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri, în timp ce Sportul Şimleu a jucat un singur amical, pierzând cu 0 – 6 duelul cu Unirea Dej.

SCM Zalău nu vede decât varianta victoriei, mai ales că antrenorul Marius Paşca a precizat că echipa pe care o conduce va pune accentul în acest an pe Cupa României, dat fiind faptul că în campionat, partidele sunt mai puţine decât în sezonul precedent.

De cealaltă parte, tehnicianul Şimleului, George Zima, susţine că adversarii au prima şansă în duelul de miercuri, dar că şi jucătorii săi vor da totul pentru un rezultat favorabil, mai ales că evoluează pe teren propriu.

La câteva zile după jocul din cupă, ambele formaţii vor debuta şi în campionat. SCM Zalău va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei CAO Oradea, iar Sportul Şimleu va primi vizita echipei CSC Sânmartin.

Faza I a Cupei României cuprinde 30 de partide, iar al doilea tur este programat în 23 septembrie.

2 Thoughts to “Sportul Şimleu – SCM Zalău, duelul începutului de sezon”

  1. Anonim

    Hai SCM Zalău victorie

  2. Anonim

    Cu Ziman antrenor simleu are șanse 0

Leave a Comment