Sportul Șimleu, remiză la debutul în noua ediție a Ligii a III-a

Cu un antrenor nou, Dacian Nastai, cel care a pregătit în trecut și Silvania Șimleu Silvaniei, dar și cu câțiva jucători noi transferați în această vară, Sportul Șimleu Silvaniei a debutat vineri în noua ediție a Ligii a III-a, întâlnind, în deplasare, Luceafărul Oradea. După un început echilibrat, șimleuanii au avut o șansă imensă de a deschide scorul prin Mansour, dar acesta a ratat din numai șapte metri. A urmat o nouă ocazie semnată de George Pop, după care șimleuanii au reușit deschiderea scorului, prin Gabriel Caba, care a înscris cu un șut din opt metri. Cu două minute înainte de pauză, Caba putea face 2 – 0, reluând balonul cu capul puțin pe lângă poarta apărată de Nergheș.

Orădenii nu au surprins cu nimic nici în prima parte din repriza a doua, apărarea Șimleului neputând fi depășită. Cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, centralul Marian Salomir a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Sportul Șimleu, la un duel între Drăgan și Mansour, dar arbitrul clujean a revenit asupra deciziei după ce s-a consulat cu asistentul George Suciu. A fost o decizie care “le-a dat aripi” gazdelor, Luceafărul marcând golul egalizator în minutul 79, prin Denis Laza, care l-a învins pe portarul Cosma cu un șut de la 14 metri.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1 – 1, o remiză care nu mulțumește Sportul Șimleu, având felul în care a decurs partida de la Oradea. În etapa viitoare, formația de la poalele Măgurii va primi vizita celor de la Progresul Șomcuta Mare.

Sportul Șimleu: Paul Cosma  – Alex Negrea, Marius Leitan, Gabriel Caba, Pedro Paul, Claudiu Petruș, Ionuț Pascu, George Pop, George Contraș (min. 69, Alexandru Petruș), Adelin Neaga (min. 75, Cătălin Vaida) și Gueye Mansour. Antrenor: Dacian Nastai

Leave a Comment