Sportul Şimleu, la prima achiziţie din această iarnă

Reunită cu o întârziere de o săptămână, Sportul Şimleu se pregăteşte pe plan local până la reluarea campionatului. Deşi s-a vorbit despre numirea în funcţia de preşedinte a fostului fotbalist Laszo Sepsi, acesta nu a mai acceptat oferta şimleuanilor, iar funcţia de preşedinte a fost ocupată în cele din urmă de Lupo Csaba, fost jucător la FC Silvania Şimleu Silvaniei. Acesta îl înlocuieşte pe Ioan Gurzău, cel care, după ani buni în care a ocupat această funcţie la echipele şimleuane, a acceptat postul de manager la SCM Zalău.

Şimleuanii au programate o serie de amicale până la reluarea campionatului, iar zilele trecute au efectuat şi primul transfer. Sportul Şimleu a ajuns la un acord tocmai cu un fotbalist şimleuan, Rareş Baciu. Acesta a făcut pasul la un moment dat spre Centrul de copii şi juniori de la CFR Cluj, jucând finala Cupei României Under 17 cu formaţia feroviară, împotriva celor de la Farul Constanţa.

Sâmbătă, 18 februarie, Sportul Şimleu va susţine un amical cu Lotus Băile Felix, iar în data de 25 februarie se va duela cu CSM Satu Mare.

Sportul Şimleu ocupă locul opt în Seria a X-a, cu 10 puncte acumulate, iar în prima etapă din acest an, programată în data de 11 martie, va întâlni, în deplasare, Victoria Carei.

2 Thoughts to “Sportul Şimleu, la prima achiziţie din această iarnă”

  1. […] Reunită cu o întârziere de o săptămână, Sportul Şimleu se pregăteşte pe plan local până la reluarea campionatului. Deşi s-a vorbit despre numirea în funcţia de preşedinte a fostului fotbalist, Laszo Sepsi, acesta nu a mai acceptat oferta şimleuanilor, iar funcţia de preşedinte a fost ocupată în cele din urmă de Lupo Csaba, fost jucător la FC Silvania Şimleu Silvaniei. Acesta îl înlocuieşte pe Ioan Gurzău, cel care, după ani buni în care a ocupat această funcţie la echipele şimleuane, a acceptat postul de manager la SCM Zalău.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment