Sportul Șimleu, fără reacție pe terenul liderului

Rămasă fără câțiva jucători importanți în pauza de iarnă, Sportul Șimleu a fost doar un fel de “sparring partner” pe terenul liderului, CA Oradea, în primul meci oficial din 2022. Orădenii au deschis rapid scorul în partida de sâmbătă, în minutul 6, prin Sergiu Jurj, fostul atacant al Zalăului și tot el a făcut 2 – 0 în minutul 41. La cabine s-a intrat cu 3 – 0, după ce Darius Marina a mai înscris o dată, în prelungirile primei reprize.

Șimleuanii au avut câteva momente bune în prima parte, dar și în repriza secundă, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Cei care au înscris în partea secundă au fost tot orădenii. Florin Chitaș a făcut 4 – 0 în minutul 52, iar tabela a închis-o Mihai Ion, în minutul 79.

După eșecul de sâmbătă, Sportul Șimleu ocupă locul șapte în Seria a X-a, cu 20 de puncte, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita celor de la CFR II Cluj.

Sportul Șimleu: Paul Cosma – Răzvan Pop, Cătălin Pop, Paul Pop, Mihai Cohan, George Pop, Vlad Lujerdean, Luigi Pop, Adelin Neaga, Cătălin Vaida și Gueye Mansour. Au mai evoluat: Alexandru Jula, Emanuel Seran, Vlad Opriș, Ionuț Pașcu și Valentin Tafa. Antrenor: Dacian Nastai

Leave a Comment