Sportul Șimleu a umilit Zalăul pentru a doua oară în acest sezon

SCM Zalău nu mai sperie pe nimeni în campionat, iar echipa care în sezonul trecut a fost la câteva secunde de Liga a II-a, riscă să nu mai prindă nici play-off-ul în acest sezon, în ciuda unui buget mai mare decât în anul competițional anterior.

După victoria obținută în tur pe Stadionul Municipal, Sportul Șimleu le-a predat sâmbătă, pe teren propriu, o nouă lecție de fotbal celor de la SCM Zalău. Formația de la poalele Măgurii s-a impus cu 2 – 0 la capătul unui meci în care a fost superioară Zalăului la toate capitolele. Zalăul a avut o ocazie mare de a marca în debutul partidei, după care, nu a mai impresionat cu nimic în prima parte, în timp ce gazdele au marcat de două ori până la pauză. Scorul a fost deschis în minutul 33, de Cătălin Vaida, după o gravă eroare a portarului Leonard Mureșan, iar după numai câteva minute, Gueye Mansour a majorat avantajul, scăpat de sub marcaj de fundașii zălăuani.

În partea secundă, Zalăul a arătat ceva mai bine, având câteva situații bune de a marca, dar jocul a fost departe de ceea ce ar trebui să arate o echipă cu pretenții la promovare.

“Mă bucur că echipa a demonstrat încă o dată că atunci când este organizată și nu facem greșeli individuale, putem să încurcăm orice echipă, indiferent de buget și de condiții. Un lucru foarte important este și faptul că nu am luat gol. Înseamnă că jucătorii au depus efort și sunt responsabili. Înaintea partidei, venind de la Satu Mare spre Șimleu, mă gândeam câte puncte am fi avut în acest moment dacă nu pierdeam pe finalurile de meciuri și câte puncte ar fi avut adversarele dacă nu ne-ar fi dat gol în ultimele minute. În timpul jocului, m-am gândit de foarte multe ori la acest lucru, să nu pățim și astăzi la fel și uite că a ieșit bine”, a declarant Dacian Nastai, antrenorul echipei Sportul Șimleu.

SCM Zalău rămâne pe locul cinci după eșecul de la Șimleu, cu 18 puncte, în timp ce Sportul Șimleu a urcat pe poziția a șasea, acumulând 16 puncte.

În etapa viitoare, Zalăul va primi vizita celor de la Minaur Baia Mare, în timp ce Sportul Șimleu va evolua tot pe teren propriu, urmând să întâlnească CSM Satu Mare.

6 Thoughts to “Sportul Șimleu a umilit Zalăul pentru a doua oară în acest sezon”

 1. Bujor

  Marius mai cu perdea,…. Pana la a umilii pe cineva este multa cale dar asa va place voua, sa puneti paie pe foc

 2. Anonim

  Rușine SCM zalau conducere slabă echipa mediocră fotbal zero banii mulți taxele noastre. Ce ziceți domnule Ciunt mai aruncăm cu banii la mercenari?

 3. Anonim

  Se poate mulțumi lui marele manager pasca Marius pentru rezultatele slabe până ce el e manager scm Zalău nu va avea rezultate el a adus jucători el a demis pe domnul Zima george demisia pasca pleacă de la club nu sunt rezultate nu bate joc de banii publici ești slab

 4. Marius Morar

  Bujor, daca asa vrei tu sa te numesti, cand te bate Simleul si acasa, si in deplasare, adica tu in campionat nu ai luat niciun punct unei echipe mult mai slab cotate si cu buget mult mai mic decat al tau, cum se numeste? Daca era invers, nici intr-un caz nu era umilinta, dar asa e cam penibil, rusinos si de neinteles…
  4-1 la general in cele doua dispute(tur-retur).

 5. Anonim

  Cu aceasta conducere poitica – Pura, Pop, popa betiv, Demle – nu ai cum sa faci performanta. Primarul nu pricepe , probabil se sifoneaza bani si ii convine

 6. Suporter

  Ciunt poarta vina principala, a pus sa conduca limbricul lui POP senatorul, actualul lui cosilier ! Jenanat CIUNTULE !!!

Leave a Comment