Sportul Șimleu a ratat promovarea în Liga a III-a

La capătul unui meci nebun„, în care s-au marcat opt goluri, Sportul Șimleu a ratat promovarea în Liga a III-a de fotbal, pierzând cu scorul de 3 – 5 în fața campioanei județului Bihor, CS Sâmnartin

Iubitorii fotbalului de sub Măgura sunt nevoiți să mai aștepte cel puțin un an pentru a putea vedea, din nou, meciuri de Liga a III-a, după ce Sportul Șimleu a pierdut sâmbătă seara cu scorul de 3 – 5 meciul de baraj pentru promovarea în al treilea eșalon fotbalistic, în fața campioanei județului Bihor, CS Sâmnartin.

A fost o partidă foarte spectaculoasă, cu goluri multe, în care, chiar dacă șimleuanii au întâlnit unul dintre cei mai dificili adversari posibili, Lupo Csaba și compania au avut o prestație destul de bună, conducând cu scorul de 3 – 2 cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar. Bihorenii au riscat totul pe final, au atatcat cu toate forțele și au reușit să întoarcă rezultatul în favoarea lor.

CS Sâmnartin a fost echipa care a deschis scorul, încă din minutul șase, prin Popescu, dar Șimleul nu a dezarmat și a reușit chiar să treacă la conducere, după golurile înscrise de Adrian Dregan și Silviu Crișan, ultimul din lovitură de pedeapsă. Până la pauză, bihorenii au mai înscris și ei o dată, tot din penalty, prin Groșu, scorul final al primei reprize fiind 2 – 2.

Jucătorii Șimleului au început la fel de determinați partea secundă, iar după aproximativ un sfert de oră au înscris pentru 3 – 2. Arbitrul de centru a acordat o nouă lovitură de pedeapsă pentru formația sălăjeană, însă, de această dată, Silviu Crișan nu a mai reușit să marcheze, înscriind Tudor Ulmeanu, atent la respingerea portarului bihorean. Minutele se scurgeau în favoarea Sportului Șimleu, iar sălăjenii prezenți la meci sperau tot mai mult la o victorie a echipei favorite. Au venit, însă, ultimele minute, când CS Sâmnartin a înscris de trei ori, năruind toate speranțele echipei șimleuane. Cura a marcat pentru 3 – 3 în minutul 87, Groșu a reușit dubla în minutul 90, iar în minutul 90+5, Trip a învârstit cuțitul în rana șimleuanilor, stabilind scorul final, 5 – 3.

Leave a Comment