Sportul Şimleu a început pregătirile pentru noul sezon al Ligii a III-a

Clasată pe locul şase la finalul sezonului trecut, Sportul Şimleu speră la un parcurs mai bun în noua ediţie a Ligii A III-a de fotbal, al cărui format va fi tot cu 10 serii a câte 10 echipe. Prima şedinţă de pregătire din această vară a avut loc marţi după-amiaza, pe Stadionul „Măgura”, sub conducerea antrenorului secund, Vlad Opriş.

26 de jucători au fost prezenţi la primul antrenament, singura noutate fiind Alexandru Petruş, de la Sănătatea Cluj. Şimleuanii nu s-au grăbit cu transferurile până nu va fi numit şi noul antrenor.

Formaţia de la poalele Măgurii se va pregăti pe plan local până la începerea noului sezon, pe plan local urmând a efectua şi cantonamentul, în perioada 26 – 31 iulie. Şimleuanii au stabilit şi o serie de amicale în această vară, primul joc de verificare fiind programat în 17 iulie, cu CSC Sânmartin.

„Ne dorim să facem o pregătire cât mai bună şi să avem o evoluţie chiar mai bună decât în campionatul anterior. Dorinţa noastră, nu neapărat un obiectiv, este de a termina între primele patru echipe din serie. Nu va fi deloc uşor, dar am demontrat în sezonul trecut că putem face o treabă frumoasă doar cu sălăjeni şi cred că este normal să ne dorim mai mult”, a afirmat preşedintele Ioan Gurzău.

La primul antrenament din această vară a fost şi noul primar, Mihai Lazăr, care a dat asigurări că instituţia pe care o reprezintă va fi alături de echipă. „Este îmbucurător faptul că alături de noi a fost şi noul primar, care ne-a promis că va susţine fotbalul şimleuan. Este un câştig pentru toată lumea, fiindcă fotbalul are tradiţie la Şimleu Silvaniei şi ar fi păcat să dispară”, a mai precizat Gurzău.

 

 

 

Leave a Comment