Sportul Șimleu a bifat a doua victorie și a urcat pe poziția a șaptea în Liga a III-a

Victorie importantă obținută de Sportul Șimleu Silvaniei în cadrul ultimei runde a turului Ligii a III-a de fotbal. Elevii lui Dănuț Șomcherechi s-au impus cu scorul de 3 – 0, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Sighetu Marmației. Pentru formația de la poalele Măgurii a fost al patrulea meci fără înfrângere, șimleuanii urcând pe locul șapte după succesul de sâmbătă.

Sportul Șimleu a deschis scorul în minutul 10, prin Paul Pedro, la cabine intrându-se cu 1 – 0.  Celelalte două goluri ale gazdelor au fost marcate în ultimele 20 de minute. În minutul 72, scorul a devenit 2 – 0, marcator fiind Darius Marina, iar în minutul 85, Alin Cătuna a stabilit scorul final.

Șimleuanii au acumulat 7 puncte după succesul în fața sighetenilor, iar în etapa viitoare, prima a returului, vor evolua pe terenul celor de la CFR 2 Cluj.

Tot în cadrul ultimei etape a turului, SCM Zalău a cedat cu 0 – 1 pe terenul celor de la FC Bihor, unicul gol al partidei fiind marcat de Sergiu Jurj, în minutul 78, din lovitură de pedeapsă. Zălăuanii ocupă locul patru după eșecul de la Oradea, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul ultimei clasate, CSM Sighetu Marmației.

 

2 Thoughts to “Sportul Șimleu a bifat a doua victorie și a urcat pe poziția a șaptea în Liga a III-a”

  1. […] Victorie importantă obținută de Sportul Șimleu Silvaniei în cadrul ultimei runde a turului Ligii a III-a de fotbal. Elevii lui Dănuț Șomcherechi s-au impus cu scorul de 3 – 0, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Sighetu Marmației. Pentru formația de la poalele Măgurii a fost al patrulea meci fără înfrângere, șimleuanii urcând pe locul șapte după succesul de sâmbătă. Sportul Șimleu a deschis scorul în minutul 10, prin Paul Pedro, la cabine intrându-se cu 1 – 0.  Celelalte două goluri ale gazdelor au fost marcate în ultimele… Citeste mai mult […]

  2. […] Victorie importantă obținută de Sportul Șimleu Silvaniei în cadrul ultimei runde a turului Ligii a III-a de fotbal. Elevii lui Dănuț Șomcherechi s-au impus cu scorul de 3 – 0, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Sighetu Marmației. Pentru formația de la poalele Măgurii a fost al patrulea meci fără înfrângere, șimleuanii urcând pe locul șapte după succesul de sâmbătă. Sportul Șimleu a deschis scorul în minutul 10, prin Paul Pedro, la cabine intrându-se cu 1 – 0.  Celelalte două goluri ale gazdelor au fost marcate în ultimele…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment