Sportivii de la Seiko Zalău s-au întors acasă cu zece medalii de la Campionatul Naţional

Aproape 500 de sportivi legitimaţi la 49 de cluburi au participat la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Fudokan rezervată copiilor şi desfăşurată la Galaţi. Printre cluburile participante s-a numărat şi Seiko Zalău, antrenorul Călin Marincaş deplasând o delegaţie alcătuită din 26 de sportivi.
Cel mai bun rezultat a fost obţinut de George Pup, care a devenit campion naţional la kumite, categoria copii 3. Echipa alcătuită din Solyom Szilard, George Găvriluţ şi Nemeti Zoltan a câştigat medalia de argint la kata echipe.
La individual, CS Seiko Zalău a obţinut şi două medalii de bronz, prin Matyas David, în proba de kumite – copii 3 şi Solyom Szilard – kumite copii 1. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat şi echipa de kumite – copii 1, alcătuită din Luca Ardelean, Vamos Robert, Matyas Lucas, Andrei Florian.
Nemeti Zoltan s-a situat pe locul patru la kata individual – copii 1, poziţie pe care s-a situat şi Leon Teglaş, tot la kata individual, dar la categoria copii 1.
În acest an s-a desfăşurat cea de-a XXVI-a ediţie a Campionatului Naţional de Karate Fudokan rezervat copiilor, organizatorii evenimentului fiind Federaţia Română de Karate Tradiţional şi Karate Club Galaţi.

Leave a Comment