Sportivii de la CS Terra Kid Zalău, pe podium la „Cupa Clador” din Hunedoara

Anul competiţional pentru sportivii clubului CS Terra-Kid Zalău a început săptămâna trecută, cu evenimentul „Cupa Clador”, o competiţie de karate tradiţional desfăşurată la Hunedoara. Peste 140 de sportivi din Deva, Cluj-Napoca, Oradea, Hunedoara, Timişoara şi Zalău.
Delegaţia zălăuană, condusă din Călin Marincaş, a fost alcătuită din 30 de sportivi, iar la final, CS Terra Kid Zalău a ocupat poziţia secundă în clasamentul general al cluburilor.
„Şapte dintre sportivii noştri au fost debutanţi, nemaiparticipând la nicio competiţie până acum. A fost o verificare foarte bună pentru noi, cu rezultate bune pentru sportivi. La final, am reuşit să ne clasăm pe locul doi, ceea ce este un rezultat foarte bun”, a declarat antrenorul Călin Marincaş.
Locul întâi a fost ocupat de clubul organizator, Budo Kurai Hunedoara, iar pe poziţia a treia s-a situat UAMT Oradea.

Călin Marincaş, membru în Biroul Federal

În luna ianuarie a acestui an a avut loc Adunarea Generală a Federaţiei Române de Karate Tradiţional, eveniment la care a participat şi Călin Marincaş, reprezentantul clubului Terra-Kid Zalău. Cel mai bun sportiv al judeţului în clasamentul sporturilor neolimpice a fost ales membru în Biroul Federal al FRKT, zălăuan fiind posesor al centurii negre, gradul 3 dan.
Avânt în vedere că este început de an, antrenorul clubului Terra-Kid Zalău organizează o nouă selecţie pentru cei care doresc să practice artele marţiale. Iubitorii acestui sport pot participa la antrenamentele programate în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, în zilele de luni, miercuri şi joi.

Leave a Comment